Ontspanning en verzorging op het meest luxe niveau

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Het wordt gezellig en bere-luxe-druk met al die mooie hotelspa’s in Amsterdam. Eindelijk een chic tegenantwoord op de vele middle of the road sauna’s in Nederland waar het volk zit te blubberbuiken en de behandelingen standaard beneden de maat zijn. Een enkele uitzondering daar gelaten.

Afgelopen week opende Skins Institute haar luxe spa in het hotel De l’ Europe. Medio april gaat er in het dan ook in te openen Waldorf Astoria Hotel (5 sterren) in Amsterdam, aan de Herengracht 542-556, een prachtige Guerlain spa open, zo vertelt woordvoerder Marieke Klosters ons.

Het wordt de eerste Guerlain Spa in de Benelux . In de stijlvolle en serene ‘World of Guerlain’ worden hotelgasten en bezoekers verwelkomd voor een tailor made persoonlijke beautybehandeling op basis van de ongeëvenaarde expertise en met de exclusieve producten van Guerlain.

Klosters belooft dat men zich in de legendarische luxe van Waldorf Astoria kan overgeven aan een persoonlijke beautybehandeling die alle zintuigen streelt en voor volmaakt welbevinden zorgt. En dat alles op een van de mooiste locaties van de hoofdstad.


De luxueuze Spa, met relaxing lounge en drie behandelkamers, is te vinden op de benedenverdieping, grenzend aan de binnentuin. Spa-bezoekers kunnen ook gebruik maken van andere exclusieve faciliteiten, waaronder sauna, stoomcabine, een verwarmd binnenzwembad en heerlijke ontspanningsruimte, met uitzicht over de tuin. De behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide en gekwalificeerde Guerlain-schoonheidsspecialistes.

Alle behandelingen zijn gebaseerd op de befaamde Guerlain-massagetechniek, bekend sinds 1939, toen het merk het eerste ‘Institut de Beauté’ opende in Parijs. Behalve de bekende Guerlain Signature Treatments en de vermaarde Guerlain Facials zal specifiek voor de Spa in Waldorf Astoria Amsterdam een behandelprogramma worden ontwikkeld. Ook zullen exclusieve Guerlainproducten verkrijgbaar zijn.

Louis de Vilmorin, International Spa Director van Guerlain laat trots weten: ‘ Hier ervaren gasten, net als in Parijs, de excellente service op het allerhoogste niveau van ons nieuwe ‘House of Guerlain’ Roberto Payer, bekend als general manager van Hilton Amsterdam, gaat de scepter zwaaien over het Waldorf.

Lees ook