Amsterdam mag trots zijn op deze pracht spa!

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56
Foto’s van Amanda Rijff.

Aankomende zaterdag opent het Skins Institute (niet te verwarren met de Skins Cosmetics winkel, die er los van staat) haar allereerste spa in het luxe L’ Europe Hotel in Amsterdam.

Ik was bij de persopening en maakte een klein filmpje uit de hand genomen (ja, echt raw material – gemaakt met de Canon Legria), van de rondleiding die eigenaresse Paulina Moes mij gaf.

De spa is gesitueerd op ruim 400 m2 in het sousterrain van het hotel en is echt prachtig geworden. Veel licht, uitzicht op de Amstel, een klein maar fijn zwembad, maar liefst vier behandelkamers, ontspanningsruimten, waarvan er ook een buiten is, heel knus als een Venetiaans terras aan de Amstel. Vanuit het hotel kun je ook lekker ontspannen in je badjas zo de lift in en met privacy omgeven de spa in gaan.

Er worden zowel facials als bodytreatments gegeven, er zijn sauna’s droog en nat, er is een compacte gym, en een heerlijke beauty boutique waar alle organic producten die gebruikt worden, ook gekocht kunnen worden. Je kunt er ook naar de kapper en je nagels en make-up laten doen.

Er wordt gewerkt met bijzondere organic merken als Marie Veronique Organics, Patyka, African Botanics en cultmerken als Rodin en David Mallet.

Ga mee voor een kleine rondgang met mijn mini camera door deze prachtige spa!

Lees ook