Voor beginners en gevorderden: eyeliner pencils

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Tijdens de SS14 catwalkshow van Chanel spatten de ogen van menig model van de catwalk af. Lekker over the top. En bij Céline waren het de wenkbrauwen die extra werden aangezet. Alleen voor echte durfals als je het wilt combineren met felle tinten. Maar je kunt het ook iets rustiger aanpakken zoals we bij Stella McCartney zagen.

De eyeliner staat alweer een aantal seizoenen op het programma, en we zien hem steeds expressiever worden. Je bent er volstrekt vrij in hoe je ermee omgaat. Fijn is daarom ook dat er steeds meer soorten eyeliners bij komen, waarmee je kunt tekenen en vegen. Neem de collectie van L’Oréal maar eens. Kies je favoriet!

Shop the look!

1. Super Liner Blackbuster, een pen eyeliner voor een intense look. Het pigment blijft acht uur lang zitten. Ideaal voor zwoele cat eyes. Shop met korting.
2. Super Liner Ultra Precision, een vloeibare eyeliner te gebruiken voor zowel dik aangezette of dunne lijntjes. De eyeliner droogt snel en vlekt niet. Shop met korting.
3. Super Liner Perfect Slim met een ultra precies pennetje van 0,4mm. Shop hier met korting.
4. Super Liner GelMatic voor het gemakkelijk en precies aanbrengen van je eyeliner. Verkrijgbaar in drie tinten, waaronder Ultra Black, Deep Violet en Taupe Grey. Shop de liner hier.

Bekijk hier een video waarin make-up artist Lydia le Loux eyeliner opzet bij verschillende oogvormen:

Bekijk hier een video waarin MAC senior artist Elke een eyeliner opzet bij Gerti:

Lees ook