Verantwoord bruin worden op de ski’s..

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

Hoe hoger je komt, hoe sterker de straling van de zon wordt. Ook tijdens je zorgeloze wintersportvakantie. In de bergen neemt de straling van de zon zo’n 5 tot 10 procent toe. Tel daar de weerkaatsing van de zon in de spierwitte sneeuw erbij op en het is smeren geblazen! Een extra hoge zonbescherming raden we dan ook zeker aan.

Lancaster komt voor de wintersport met de Sun Sport Ski lijn bestaande uit Wind & Cold Protection Comfort Cream met SPF50 en de Wind & Cold Protection Cream & Stick, ook met SPF50. Naar eigen zeggen liet het merk zich inspireren door skikleding die je lichaam beschermen en tegelijkertijd laat ademen. Lancaster claimt dan ook dat deze twee nieuwe zonproducten met babassu-olie, shea butter en edelweiss-extract (hoe toepasselijk!) je huid beschermen zonder het te verstikken.

Wind & Cold Protection Comfort Cream

Naast UVA- en UVB filters bevat deze lijn ook bescherming tegen infrarood straling inclusief een anti-oxidanten complex. De crème heeft een SPF50 zodat je huid gelijkmatig bruint. Het zogenaamde Tan Activator Complex zorgt ervoor dat je extra bruin wordt, voor een zonnig tintje eenmaal thuis.

Wind & Cold Protection Cream & Stick

Alles in één stick die niet alleen je gezicht maar ook je lippen beschermt tijdens het skiën. Ook deze crème is inclusief UVA- en UVB bescherming.

SHOP Lancaster wintersport producten hier online.

Lees ook