De claim: oogcontour wordt jonger, stralender en energieker!

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Het 365 Cellular Elixir serum voor het gezicht kenden we al maar nu voegt Lancaster er een serum aan toe speciaal voor de kwetsbare zone rondom je ogen. Het 365 Cellular Elixir Intense oogserum is op basis van vier enzymen die het natuurlijke herstelproces in het DNA van je huid stimuleren:

1. Photolyase
2. Endonuclease
3. Glycosylase
4. Alkyl transferase

Naast bovenstaande enzymen bevat het serum een anti-oxidantencomplex met angelica, bittersinaasappel, groene thee, groene koffie, pongamia-extracten én een granaatappelextract die je huid beschermt tegen vrije radicalen. Soja-extract ondersteunt de aanmaak van collageen terwijl ginkgoblad en paardenkastagne-extract donkere kringen en wallen tegengaan.

Verdere claims:

SHOp dit mooie oogserum hier nu online.

Lees ook