Met de Neo-marine Spa treatment + special suncare

03:53 - 02:19
luistertijd 03:53 - leestijd 02:19

Neoderma losDe huid heeft het zwaar te verduren met alle weersinvloeden, zeker in de winterperiode. De kachel wordt een standje hoger gezet, gure wind die je gezicht op een tomaat laat lijken en de zon waarin je je enorm kunt vergissen, zijn allemaal factoren die invloed hebben op de huid. Hoe kunnen we de huid in deze periode goed verzorgen?

Hydratatie: ook in de winter!
Er wordt vaak gedacht dat je voornamelijk in de zomer de huid goed moet hydrateren, maar ook in de winter is dit van belang. Temperatuurverschillen, wind en een droge lucht zorgen voor vochttekort en een oncomfortabel gevoel van de huid.

Het is daarom belangrijk om de vochtbalans op peil te houden door verzorgingsproducten aan te passen en zo nu en dan de huid een goede vochtboost te geven met een gezichtsbehandeling.

Vergeet niet naast het gezicht ook het lichaam goed te verzorgen met een voedende body lotion. De Neoderma Body Lotion bevat fucogel dat gewonnen wordt uit soja en mais en zorgt voor een beschermende en hydraterende film op de huid.

Feitjes:

Neo-Marine Spa Treatment

 

Neo-Marine Spa Treatment
Geef je huid een vochtboost met de Neo-Marine Spa Treatment. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken.

Actieve ingrediënten uit zeewier gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden. Na deze heerlijke ontspannen behandeling voelt de huid zijdezacht en straalt als nooit tevoren.

De behandeling is toepasbaar als enkele behandeling, intensieve kuur of gecombineerd met de Bio-Peeling. De Neo-Marine Spa Treatment heeft een adviesprijs van: € 82,-.

Naast deze behandeling heeft Neoderma een 6-tal hydraterende verzorgingsproducten in het assortiment, van een serum tot een masker.

neoderma blue blood sun cream

Sun Cream
Een goede bescherming tegen de zon is in de winter ook essentieel. Zonnebrand aanbrengen met daar overheen nog een laagje make-up is alles behalve ideaal. Maar de Blue Blood Sun Cream biedt uitkomst! Deze crème is een sterk beschermende + gekleurde zonnecrème met een SPF 30 die krachtige antioxidanten bevat. Je hebt dus meteen een fijne frisse, natuurlijke kleur op je huid.

De ontstekingsremmende actieve ingrediënten werken kalmerend en beschermend tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De crème is waterproof en ook bestendig voor kinderen. De Blue Blood Sun Cream is verkrijgbaar in vier tinten (wit, naturel, beige en donker). Adviesprijs: € 45,05.

Neoderma verkooppunten
Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

 

Lees ook