Reinigen, verzachten en verkoelen

03:26 - 02:03
luistertijd 03:26 - leestijd 02:03

judySamen met BeautyJournaal’s Monique en Tessa heb in het najaar een hele fijne gezichtsbehandeling gehad met Pascaud bij Instituut Perine in Mijdrecht. Na afloop ging ik naar huis met een tasje vol producten. Hier komen mijn favorieten!

pascaud_cleanserPascaud Cleanser

De Pascaud Cleanser is een reinigingsemulsie op basis van aloë vera gel. Het belooft een schone huid in een handomdraai, reinigt intensief maar zacht en er is nadien geen tonic of lotion nodig. Het kan ook als oogmake-up remover gebruikt worden en is geschikt voor alle huidtypen.

De cleanser voelt erg lekker aan, crèmig, rijk en erg zacht en het smeert fijn uit. De geur vind ik heel prettig, licht zoet tot neutraal. Met lauw water was ik het product eraf. Het is ook mogelijk dit met een watje te doen. Mijn gezicht voelt heel lekker aan, zacht en zeker niet trekkerig.

Bestel dit product hier direct online.

 

pascaud_exfoPascaud Salicyclic Exfoliator

De Pascaud Salicyclic Exfoliator is een diep reinigende scrubgel met 2% salicylzuur. Het belooft de poriën diep te reinigen, voor een egalere structuur van de huid te zorgen en een frissere huid en gezonde kleur te geven. Er wordt geadviseerd het 1-2 keer per week te gebruiken, meerdere malen per week of dagelijks bij een onzuivere/verstopte huid.

De scrubgel is doorzichtig van kleur met kleine witte korreltje erin. Nadat ik mijn huid gereinigd heb met de Pascaud Cleanser, verdeel ik de gel over mijn gezicht en masseer het goed in met vochtige vingers. De gel voelt erg prettig op mijn huid, een beetje olie-achtig. De sterkte van de scrubkorreltjes zou ik medium noemen. Het is geen zachte scrub, maar zeker ook geen harde.

Ik verwijder de scrubgel met lauw water. Wat mij opvalt, is dat ik totaal geen trekkerig of droog gevoel heb daarna. Mijn huid voelt heel lekker aan. Ik gebruik de scrub drie dagen achter elkaar voor mijn kin. Ik zie dat de oneffenheden hier duidelijk afnemen. Echt een heel mooi resultaat. Op mijn neus probeer ik hem ook, maar daar gaat de huid juist meer glimmen. Dus ik beperk me tot mijn probleemzone: mijn kin. Het is een heerlijk product.

Bestel dit product hier direct online.

 

pascaud_maskerPascaud Hydrating Mask

Het Pascaud Hydrating Mask is een intensief hydraterend masker met tevens een ontspannend-verkoelende werking. Het belooft een optimaal resultaat in slechts tien minuten en het is geschikt voor alle huidtypen.

Aan de fles ruik je een hele lichte mentol geur. Op de hand ruik je deze menthol geur heel duidelijk en het is wit van kleur. Ik breng een dikke laag aan op mijn huid. Het masker voelt koel aan op mijn huid. Ik laat het tien minuten inwerken. Vervolgens was ik het af met lauw water. Mijn huid voelt lekker aan en oogt fris. Het masker kun je ook gebruiken als after sun masker. Ook kun je het masker de hele nacht in laten werken. Een heerlijk masker dat je dus het hele jaar door kan gebruiken!

Bestel dit product hier direct online.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij je Pascaud schoonheidspecialist!

Meer over Pascaud producten lees je hier.

Lees ook