Haar 39-jarige steun en toeverlaat neemt het bedrijf over

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Ja, ik wist dit al enkele maanden: de vermaarde beautygoeroe Paula Begoun uit Amerika, schrijfster van de beste beautybijbels die er ooit zijn verschenen, en grondlegster van het succesvolle huidverzorgingsmerk Paula’s Choice, heeft afscheid genomen als gezicht van haar bedrijf. Paula is inmiddels bijna zeventig, ze vindt het mooi geweest. Ze geeft het stokje over aan haar rechterhand en vertrouweling, research en content director Bryan Barron.

De 39-jarige Barron (nee, je zou het niet zeggen!) wordt ook het nieuwe gezicht van Paula’s Choice. Hij fungeerde de laatste tijd al steeds vaker als sparringpartner in tv-interviews en bij perspresentaties.  Barron is van huis uit visagist, maar werkte de afgelopen 13 jaar bij Paula Begoun als hoofd research. Hij stuurde de eigen lijn aan van Paula, maar analyseerde ook de producten van andere merken voor haar online database Beautypedia.

Bekijk hier een tv-uitzending met Bryan als expert:

http://youtu.be/wmSYsR2CmV4

Medio dit voorjaar komen ze samen naar Nederland. Ik kan niet wachten om ze beiden (weer) te ontmoeten! Paula’s Choice is erg geliefd onder Nederlandse vrouwen. Sterker nog: in Europa is Nederland een van de best verkopende landen! En Paula? We love her…

En wat gebeurt er met de naamgeving? Die kan natuurlijk blijven, maar wie weet…wordt het ooit eens Bryans Choice….;-)

Bekijk hieronder nog eens een (gezouten) interview dat ik met haar had in 2011:

 

En bekijk hier de leuke fotoreportage van de ontmoeting van het team met Paula!

 

 

Lees ook