Maakt onhandelbaar haar weer supersmooth…

02:36 - 01:34
luistertijd 02:36 - leestijd 01:34

Heb jij last droog en pluizend haar en heb je voor jouw gevoel alles al geprobeerd? Schwarzkopf belooft de oplossing met Supreme Keratin, een gladmakende Infusion System behandeling die afrekent met onhandelbaar haar. De claim: haar is luxueus glad, heeft een prachtige glans en laat zich makkelijker stylen. En dat effect blijft twaalf weken!

Wat is het precies?

Supreme Keratin is een behandeling die je boekt bij de kapper en is geschikt voor alle haartypes: van kroeshaar, fijn haar, dik haar, krullend haar, steil haar.. Noem het maar op. Schwarzkopf claimt hier o.a mee dat kroezig, dun haar weer veerkrachtig wordt en tegendraadse krullen mooie golven worden. Heb je dik en stug haar dan zorgt de behandeling er juist voor dat het volume wordt teruggebracht en je haar weer gaat glanzen. Niet de minste claims.

Let wel: Supreme Keratin is niet te vergelijken met een handeling om je haar steil te maken. Met de Supreme Keratin behandeling kun je als klant kiezen om je haar glad, golvend of krullend te maken.

Hoe het werkt

De behandeling werkt in vier stappen. Als eerste reinigt de Deep Clarifying Shampoo het haar en verwijdert het residuen. Vervolgens opent een pH waarde van 7,5 de haarschubben waardoor de ingrediënten van stap 2 beter door het haar worden opgenomen.

Bij stap 2 wordt het haar van binnen en buiten opgebouwd. De formule met warme geactiveerde vitamine C en Sodium sulfaat temmen en vormen het haar om. Erna mengt gehydrolyseerde keratine met de natuurlijke haar keratine. Het resultaat: haar ziet er gezonder uit.

Bij stap 3 verwijdert de Smooth Extending Shampoo de overtollige Keratin Infusion laag en brengt het meteen de pH waarde van het haar weer in balans. Bij stap 4 sluit de Conditioning Gloss Mask met het zogenaamde Hydro-Keratin Compex de haarschubben.

De claims:

Na de behandeling bij de kapper is de after-treatment verzorgingsbehandeling voor thuis aan te raden. Deze bestaat uit een Smooth Extending Shampoo (€11,35), Smooth Conditioning Gloss (€14,15) Mask en de Boost Shine Drops met arganolie (€10,85).

De Keratine Infusion behandeling kost €135. Voor de shampoo (€19,95), conditioner (€19,95) en haarmasker (€24,95) die gebruikt wordt tijdens de behandeling moet je nog bijbetalen.

SHOP de salonproducten van Schwarzkopf hier online.

 

Lees ook