Iconische producten voor je lippen

02:41 - 01:36
luistertijd 02:41 - leestijd 01:36

De Eight Hour Cream van Elizabeth Arden, de crème die afrekent met droge plekjes, is je zeker niet onbekend. Speciaal voor je lippen was daar al de Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 om je lippen te beschermen. Goed nieuws voor liefhebbers van de Eight Hours crèmes: het merk komt nu met twee nieuwe lipproducten.

Het merk voegt binnen de Eight Hour lijn twee lipcrèmes aan toe die je lippen extra verzorgen: de Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm en de Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm Broad Spectrum Sunscreen. Kies je favoriet!

Waarom moet je je lippen in de winter extra beschermen?!

De huid van je gezicht bestaat uit zestien cellagen, die van je lippen uit slechts drie tot vijf. Veel minder dus. Je lippen extra hydrateren tijdens gure herfstdagen is dan ook niet zo’n gek idee. Elizabeth Arden claimt met deze twee nieuwe producten dat droge en gesprongen lippen verleden tijd zijn. En je krijgt er volgens het merk een ‘weelderige glans’ bij.

1. Eight Hour® Cream Intensive Lip Repair Balm

Deze balm belooft een intensieve en langdurige hydratatie. Het bestaat uit een rijke gelformule die helpt de kwetsbare vochtbarrière van de lippen te versterken. De balm is op basis van de volgende ingrediënten:

SHOP hier de Intensive Lip Repair Balm

 

2. Eight Hour® Cream Nourishing Lip Balm Broad Spectrum Sunscreen SPF 20

Lipgloss met acht vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die de lippen extra verzorgen. De gloss beschermt ook tegen UVB- en UVA stralen. De volgende ingrediënten zitten erin:

SHOP de Nourishing Lipbalm hier met korting.

Lees ook