Onder de naam MTWTFSS/HE...

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Weekday lanceert volgende maand een zogenaamde gender-free capsule collectie. Uhm, gender wat?! Weekday tovert hun meest iconische items zoals de bomberjack, de trenchcoat, de leren jas, denim, het T-shirt en het ruitjespatroon om tot nieuwe gender-free items. Voor zowel mannen als vrouwen dus. Maar let op: noem het vooral niet ‘androgyn’, het zijn volgens Weekday ‘afzonderlijk te dragen items die de looks van zowel mannen als vrouwen versterken’.

De stoere houthakkersblouse is nu bijvoorbeeld nu ook in een versie gemaakt van organza. Niet als blouse maar als jurk. En de bomberjack voor mannen is voor vrouwen omgetoverd tot een korte bodywarmer voor hem en haar. Meer weten over deze collectie, bekijk dan onderstaande video waarin de Zweedse hoogleraar Modetheorie, Zweed Philip Warkander, de gehele collectie uitlegt. MTWTFSS/HE is vanaf februari verkrijgbaar in drie maten: 1, 2 en 3.

Fijn ook: het scheelt ook weer in de portemonnee. Nu kunnen jij en je lief een item samen delen. Tja, liefde is..  dezelfde kleren dragen!

Lees ook