Van Béyonce's pixie haircut tot aan de roze lokken van Helen Mirren..

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Dé meest besproken haarlooks van het afgelopen jaar?! Daar hoeven we niet lang over na te denken. Denk maar aan de grijze lokken van Kate Middleton, de korte koppies a.k.a de pixie van o.a Béyonce, Jennifer Lawrence, Pamela Anderson en Coco Rocha, de pony van Michelle Obama, de bob van Jennifer Aniston, de spikes van Miley Cyrus, de weelderige krullen van Lorde en ja, zelfs het permanentje van Bradley Cooper die hij voor zijn rol in American Hustler liet aanmeten.

Bekijk hieronder de kapsels die ons het afgelopen jaar zijn bij gebleven. Van ‘heul’ chique tot aan afschuwwekkend.. Enjoy!

Bij de celebrities zagen we het afgelopen jaar ook zeer opvallende kapsels. Actrice Demi Levato twitterde een foto van zichzelf mét felblauw haar (juist, smurfenhaar!), Helen Mirren kon de pot met roze verf niet weerstaan, Miley Cyrus schokte iedereen op de rode loper en ver daarbuiten met coupe vol met spikes en Rihanna koos tijdens de American Music Awards voor coupe Tulband.

Maar ook de mannen kunnen er wat van. Bradley Cooper kreeg een kittig permanentje en Justin Timberlake schitterde op de Grammy Awards met een gelikt kapsel a la Mad Men.

Wie er nog meer in de lijst voorkomen? Nicole Kidman met een volumineuze knot van vlechten, de korte bob van Jennifer Aniston (staat haar goed!), de grijze haren van Kate Middleton (ja, grijs mag blijkbaar!) en de blonde lokken van voormalige brunette Kim Kardashian.

Welke is jouw favoriet?!

Lees ook