Super intense kleur en glans door True Vision technologie

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Steel de show op dat ene Nieuwjaarsfeestje in het verschiet. Als het aan Estée Lauder ligt dan kunnen we Pure Color Gelée Powder oogschaduws wel eens goed van pas komen. De claim? Een metallic futuristische look. Dat willen we graag geloven, want ideaal dus om 2014 mee in te luiden.

De oogschaduw zijn op basis van de True Vision-technologie die pigmenten in een kristalachtig laagje hult. Wat je dan krijgt: een maximaal kleur- en glanseffect. Het zogenaamde ’tribide’ alles-in-één-systeem combineert poeder, vloeistof en gel. Wil je glans, breng het dan droog aan of, als je van meer kleur houdt, breng de oogschaduw dan nat aan. Multifunctioneel.

Verder claims:

De Pure Color Molton Metals zijn nu te koop. Party on! Shop de prachtige kleuren hier online met korting.

Bekijk hier ook nog onze leuke workshop met Estee Lauder onlangs!

 

Lees ook