Nieuwe looks, lang houdbare pigmenten

02:26 - 01:28
luistertijd 02:26 - leestijd 01:28

Lancôme heeft drie nieuwe oogmake-upproducten uitgebracht. Een Artliner 24H eyeliner, een Hypnose oogschaduwpalet en een mascara.

1. Artliner 24H

De bekende Artliner 24H bestaat dit jaar twintig jaar en komt dit jubileumjaar dan ook in een aantal nieuwe intensere metaalachtige tinten voor een dramatische oogopslag, ideaal met de feestdagen in het verschiet.

Kies voor bijvoorbeeld Saffier, Jade of Turkoise of ga voor Black Diamond.  In totaal zijn er zes tinten: Zilver, Turkoise, Black Diamond, Jade, Saffier en Chroom.

De claims

De Artliner 24H claimt 24 uur lang genieten van je eyeliner zonder dat het vervaagt. Het zogenaamde Flex Polymer-complex zorgt voor een ‘uitzonderlijke hechtkracht met een glanzend effect en een hoge concentratie pigmenten’, is te lezen in het persbericht.

De eyeliner is daarnaast gebruiksvriendelijk, je tekent hiermee een zeer precies lijntje rond de ogen en is naast waterproof ook nog eens partyproof; onder alle omstandigheden blijft de eyeliner, volgens L’Oréal, zitten. Kijk, dat geeft ons hoop voor alle feestjes in de decembermaand.

2. Ombre Hypnose

Dit oogschaduwpalet komt in zes glanzende kleuren: Sorbet Rose (zachtroze), Eclat de Neige (wit),  Belle Etincelle (goud), Bleu Etincelant (blauw), Violet Mystiquec (paars), Chocolat Epice (bruin).

De claims: zowel kleur als glitter blijven de hele dag zitten zonder te vervagen, de oogschaduw breng je gemakkelijk egaal en glad aan en blend je moeiteloos blenden met andere tinten. De zogenaamde Creamy Wet Technology zorgt voor een iets vochtige, crème-achtige textuur.

3. Hypnose Mascara

Deze mascara komt in drie varianten: de Hypnose Star, de Hypnose Doll Eyes en de Hypnose Drama. Voor ieder wat wils. De Hypnose Star belooft Hollywoodkrullen door een gefacetteerd borsteltje dat voor extra volume zorgt, de Hypnose Doll moet je zogenaamde ‘poppenogen’ geven met volle, lange en glanzende wimpers zodat je ogen nog groter lijken.

Tot slot is er de Hypnose Drama mascara die sensuele volle wimpers met veel volume belooft. Alle drie de mascara’s komen in de kleur zwart.

De Hypnose Graphic Eyes collectie ligt nu in de winkel. Een tip: bekijk onderstaande tutorial hoe je ‘Frenchy Smokey Eyes’ bij jezelf kunt maken.

SHOP! de producten hier online.

 

http://www.youtube.com/watch?v=doIJ40zr6Zo&feature=share&list=PLlEFyz2IGZUFk-zxff5Z0R6F78IUYjt7s

Lees ook