Wordt Karlie Kloss het nieuwe gezicht van Chanel

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Het blijft vooralsnog onduidelijk omdat de woordvoerster van Chanel ontkent dat Chanel in 2014 een nieuw parfum uitbrengt onder de naam Prism, maar op een Amerikaanse website vonden wij wel degelijk dit nieuwtje, incluis campagnebeeld en beeld van het parfum en de verpakking.

Het Amerikaanse model Karlie Kloss wordt volgens deze bron het gezicht van de campagne. Kloss, geboren in 1992, maakt deel uit de Victoria Secret Angels en siert regelmatig cover van Vogue magazine, met name in het Verre Oosten.

Ze heeft inmiddels shows gelopen voor onder meer Gucci, Valentino en Louis Vuitton. Nadat ze in 2012 op de cover van de Britse Vogue stond werd haar een contract aangeboden bij de Angels, in het dreamteam.

Behalve deze ene bron, kunnen we nergens iets vinden over een nieuwe parfumintroductie van Chanel onder de naam Prism en de samenwerking met Kloss.

De foto ziet er natuurlijk ook erg snapshot uit, het zou zo maar kunnen dat het een afstudeerproject is van een kunstacademie-student. Haha….we weten het niet. We merken het vanzelf wel.

 

Lees ook