De top 10 van beste rode lipsticks volgens de Britse Vogue…

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

ode lipstick zijn onmisbaar voor die ene X-mas en/of New Year’s Eve party in het verschiet! We stuitten op deze top 10 geselecteerd door de Britse Vogue. Kijk mee, misschien zit jouw favoriet er wel tussen..

1. Chanel Rouge Allure Luminous Satin Lip Colour in de kleur Pirate. 2. Revlon  Super Lustrous Lipstick in de kleur Fire & Ice. 3. Dior Rouge Dior in de kleur Trafalgar. 4. NARS Semi Matte Lipstick in de kleur Heat Wave. 5. Tom Ford Lip Color in de kleur Cherry Lush. 6. MAC Lipstick in de kleur Ruby Woo. 7. Rimmel Kate Lipstick in de kleur #1.8. Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color in de kleur Red Carpet. 9. Lipstick’s Queen in de kleur Medieval. 10. Dolce & Gabbana Makeup Passion Duo Gloss Fusion Lipstick in de kleur Fatale. 10.

SHOP! hier de mooie lipsticks van Chanel, Bobbi Brown, MAC en Dior

Bekijk meer lipsticks in BeautyJournaal’s trendmagazine Inspire 4. Handig om te weten: zie je iets van je gading, dan kun je dat direct shoppen! Ga hier naar het magazine.

Lees ook