Intensieve corrector die je over je make-up aanbrengt

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

‘Inoui’ betekent ‘ongeëvenaard’ in het Frans en volgens IOMA is hun nieuwste product INOUI bijzonder genoeg.

IOMA claimt met dit elixir fijne lijntjes op te vullen en de algehele conditie van de huid te verbeteren. Anders dan andere crèmes breng je INOUI juist aan over je make-up!

New Zeelands varen, mineralen en eikenextract

Voor de ingrediënten is de hele aardbol afgezocht. Zo bevat INOUI New Zeelandse varen die blijkbaar heel veel anti-aging eigenschappen heeft. En er zit ook een stofje in dat de huid gladstrijkt, het heet ‘Suberlift’ (een cocktail waarover je hier meer leest), gewonnen uit Mediterrane eikenbomen. Tot slot zorgen de mineralen mica en sliciumdioxide er met hun lichtreflecterende eigenschappen voor dat de huid er stralend uit ziet door oneffenheden in een mum van tijd te verdoezelen.

De claims:

Het INOUI elixir is nu te koop, je bestelt het hier eenvoudig online..
Binnenkort gaat onze Yvonne nog verslag doen van haar ervaringen met dit nieuwe merk. Gladstrijkers zijn in, we gaan je ook nog vertellen over de smooth operators van Solutions en Garnier. Stay tuned!

Lees ook