Handig 10-stappenplan voor echte schoonheid van binnen én buiten!

02:15 - 01:21
luistertijd 02:15 - leestijd 01:21

Het verouderingsproces van je huid vertragen in 28 dagen tijd? Ja, het is mogelijk! Evelien Leijten, schoonheidsspecialiste (en Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2012) en eigenaresse van het prachtige instituut Résidence de Beauté in Chaam, schreef ‘Eveliens Beauty Bijbel’.

Het boek is met recht een bijbel voor beautyliefhebbers die je in een handig stappenplan leert je lichaam te voeden van binnen- en buitenaf met een stralende huid als gevolg. Wanneer mogen we beginnen?!

Natuurlijke beauty

In ‘Eveliens Beauty Bijbel’ neemt Evelien je als lezer mee op weg het maximale resultaat uit jouw huid te halen. En dat allemaal op een natuurlijke manier. In tien stappen leer je hoe je het verouderingsproces van je huid kunt vertragen. Doordat je zoveel bio-actieve stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaadt: je wordt ’s ochtends fit wakker en dut ’s avonds heerlijk in slaap. Hallo energieboost!

10 stappenplan voore en jongere huidleeftijd

Evelien vertelt je alles over de werking van je huid, wat stress voor gevolgen heeft op je huid en hoe gezond beweging is voor je huid. Daarnaast neemt ze je mee naar de vier belangrijkste stappen in huidverzorging en vertelt hoe je in zeven stappen je huidleeftijd verjongt.

Je leest ook alles over de hormonale verandering van de huid na je 35ste (zo daalt je oestrogeenpeil bijvoorbeeld zodat je huid verslapt), wat superfoods nu eigenlijk voor je inner beauty doen en vind je nieuwe technieken die de stap tussen de schoonheidsspecialiste en cosmetisch arts invullen.

Tot slot geeft Evelien tips hoe je echt natuurlijke huidverjonging realiseert en hoe je je lichaam van de juiste voedingsstoffen voorziet.

Direct aan de slag!

Enthousiast geworden? ‘Eveliens Beauty Bijbel’ is te koop voor €57 euro inclusief 3 bonusproducten:

  1. E-book ‘Natuurlijke Huidverjonging’ t.w.v. €17,95
  2. E-book ’50 Beauty Food Recepten’ t.w.v. €17,95
  3. Cadeaubon van Résidence de Beauté t.w.v. €85,

Het boek bestel je hier. En wanneer begin jij?

WIN!

Mocht je een gokje willen wagen: Evelien verloot ook een aantal beautyboeken onder BeautyJournaal lezers. Ga hier naar de actiepagina.

Lees ook