Nieuwe coupe en producten ter waarde van 260 euro om te winnen!

04:07 - 02:28
luistertijd 04:07 - leestijd 02:28

Oh la la, we gaan weer uitpakken!

BeautyJournaal inspireert je in samenwerking met Sebastian niet alleen met te gekke haarlooks met de feestdagen. We geven ook een fantastische make-over weg, in een van de hipste en meest geprezen hairsalons van Amsterdam (en veelvoudig Coiffure Award winnaar): Mogeen, uitgevoerd door hairstylist La Toya Velberg!

Rock Chic party looks + how to tips van La Toya

 

Deze look heet Topgloss. Het is een stylemix tussen burlesque en rock a billy. Je hebt hier de volgende stylingtools voor nodig:

En de volgende stylingproducten van Sebastian:

 Zo maak je deze look:

Maak een driehoek-afdeling bovenop het hoofd of daar waar je de rol wilt. Spray een ruime hoeveelheid Texture Maker op ongeveer 5 cm vanaf de aanzet. Föhn met een ronde borstel volume aan de aanzet, daar waar je een ronding wil maken. (Dit kan een rol zijn die maar beneden is gerold of omhoog gerold)

Wanneer je dit hebt gedaan ga je op datzelfde punt toupage aanbrengen met je puntkam. Spray hierbij een beetje Zero Gravity hairspray. Je kunt hierbij ook een grote krultang gebruiken om enigszins al een valling te geven.

Vervolgens pak je een chignon en knip je deze doormidden.  Je gebruikt dus niet de volledig ronde donut. Vouw de punt van het haar hier omheen en rol het op totdat je op de aanzet bent.

Vervolgens gebruik je U-pinnen om de rol en het haar vast te steken. Spray Zero Gravity Hairspray over het haar en spray Shine Shaker over het haar voor de final shine touch.

Tip van beautyJournaal:

Als je trouwens wilt weten hoe je met een donut werkt, bekijk dan ook eens dit filmpje. Hier wordt wel met een ronde donut gewerkt, wat lastiger is dan de tip van La Toya hierboven. En hier zie je nog een andere methode, waarbij je het haar niet oprolt, maar om de donut heen legt en dan vast zet met spelden.

Deze look heet Jagged Shine.

Zo maak je deze look:

Hier zijn de zijkanten glad vastgepint met schuifspeldjes. Bovenop is het haar naar achter toe gekamd met Liquid Steel en gefinished met Shine Shaker. In de rest van het haar zit heel veel Texture Maker en is de föhn ondersteboven vastgehouden en het haar omhooggeblazen zodat er een woeste textuur ontstaat.

Maak kennis met La Toya Velberg!

La Toya Velberg is geboren in 1983 en woont in Rotterdam. Ze werkt freelance voor Sebastian Professional, en mag zich ook Sebastian International Artist noemen.

La Toya’s levensstijl en passie zijn het vertalen van concepten en nieuwe ideeën naar mooi en sexy haar.

Haar ervaring strekt zich uit tot het werken en bijdragen aan creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers zoals magazines, kappers en educators . La Toya werkt als topstyliste bij Mogeen in hartje Amsterdam, een salon waar mode, passie en ambitie samen komen.

Inspiratie: “Ik raak geïnspireerd door het straatbeeld. Steden als Berlijn en New York geven me energie. Maar bijvoorbeeld ook boeken, magazines, films, muziek, art van verschillende soorten kunstenaars. Eigenlijk overal haal ik inspiratie vandaan.” Deze nieuwe collectie van Sebastian trekt mij erg aan want het straalt kracht en simplicity uit”.

Favoriete haarproduct:
Texture Maker en Shaper Zero Gravity van Sebastian Professional.

———————————————————————————————————————————–

WIN! Complete Sebastian hairstylingset ter waarde van 109 euro! + een make-over door hairstylist La Toya bij Mogeen in Amsterdam, ter waarde van 150 euro! Ga hier naar de actie-pagina.

———————————————————————————————————————————–

(dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie).

Wil je de stylingproducten gewoon zelf bestellen? Dat kan hier direct online.

Lees ook