Van duur tot budget! Welke is haar favoriet..

06:09 - 03:41
luistertijd 06:09 - leestijd 03:41

judy Lancome Blush Rose Desir

Getest blusher

Ik hou erg van producten die je gezicht een mooie kleur of glow geven. Blush is bij mij dan ook zeker favoriet. Van BeautyJournaal mocht ik drie blushes testen. Erg leuk is dat het drie totaal verschillende zijn, namelijk een blush in poedervorm van Lancôme, een crème blush van M.A.C  en een vloeibare blush tint van Catrice.

1. Lancôme Blush Rose Désir

Lancôme heeft een geweldige najaarscollectie, genaamd L’Absolu Désir en geïnspireerd op Parijs. De collectie is prachtig en je kunt het zien als een romantische wandeling door deze schitterende stad.

De Blush Rose Désir ziet eruit als een ansichtkaart uit Parijs, een waar kunstwerkje. Het vierkante zwarte doosje is voorzien van een goudkleurige Eiffeltoren, verschillende rozen en een mondje. In de poeder zit precies hetzelfde patroon: de blush is oranje/bronskleurig, de mond is mooi roze. De Eiffeltoren en de rozen zijn voorzien van goudkleurige glitters.

Shop deze prachtige blusher hier online.

Lancome Rose Blush Desir foto_bewerkt-1De kleur

De oranje/bronskleur is bedoeld om je wangen te modelleren: het roze van de mond breng je in stippen aan op je jukbeenderen om je gezicht warmte te geven. Ik doe wat poeder op mijn hand. Meteen begrijp ik waarom Lancôme deze blush omschrijft als ‘oranje van kleur’ en ik als oranje/brons. Nu ik het namelijk op mijn huid aanbreng, is de kleur inderdaad oranje met een mooie glow.

Het gebruik

Ik breng de blush aan op mijn wangen. Het roze breng ik in stipjes – zoals Lancôme adviseert – aan op mijn jukbeenderen en wrijf het uit. De oranje poeder geeft in combinatie met wat lichte goudkleurige glitters een hele mooie warme subtiele glow in mijn gezicht. Mijn wangen worden ook echt gemodelleerd.

Op de bijgesloten foto kun je duidelijk de shape zien. Het roze op mijn jukbeenderen geeft een ‘lieve’ warmte in mijn gezicht. Gedurende de dag blijf deze poeder mooi en lang zichtbaar. Je bestelt hem hier.

Judy mac-cremeblend-blush-posey2. M.A.C Cremeblend Blush Posey

De Cremeblend blush van M.A.C belooft er in te slagen om een simpel blusheffect om te toveren in een state-of-the-art blushresultaat. De crèmige, makkelijk mengbare, medium dekkende formule blijft lang zitten en geeft de huid een natuurlijke en frisse finish.

Ik test de kleur Posey: deze is iets warm perzik/bruin van kleur. De Cremeblend Blush wordt geleverd in een rond zwart doosje met doorzichtige deksel waar de naam M.A.C in het zwart opstaat.

MAC Cremeblend blush posey gezicht_bewerkt-1Het gebruik

Als ik de cremeblush aanbreng op mijn hand voelt het lekker romig. Wel zie ik dat ik snel moet uitsmeren, als ik vijf seconden wacht, wordt dit al erg moeilijk. De kleur is op mijn hand iets rozer dan in het doosje. Ik breng de crèmeblush in een klein streepje aan op mijn wang en veeg het uit in de richting waar ik graag een mooie kleur wil.

Weer valt op dat ik snel moet zijn met uitvegen, de crème droogt snel lijkt het en hecht zich aan de huid. De kleur is prachtig in mijn gezicht, toch wat rozer ook op mijn wang dan in het doosje. Het geeft een mooie gezonde kleur die natuurlijk lijkt. Gedurende de dag blijft de crèmeblush ook inderdaad lang zichtbaar.

Shop deze prachtige blusher hier direct online.

Judy Catrice Blush Tint3. Catrice Blush Tint for Cheeks and Lips

Catrice Cosmetics heeft een vloeibare blush tint voor wangen én lippen. De blush is leverbaar in één kleur, Rose Flush. Het belooft een natuurlijke gezonde kleur te geven aan je wangen en is lang houdbaar. Je moet het aanbrengen op je wangen en snel uitwrijven over het deel van je wangen wat je een kleur wilt geven.

De Blush tint wordt geleverd in een doorzichtig flesje met witte dop. De applicator is een sponge-tip, zoals bij een lipgloss. Ik breng de Blush aan op mijn hand. De vloeistof is bijna zo dun als water. Het is absoluut niet vet of plakkerig. Het trekt snel in op de huid maar zeker niet te snel en je hebt tijd om het mooi aan te brengen. De kleur is nu framboos-rood.

Catrice Blush tint gezicht_bewerkt-1Het gebruik

Ik breng een paar streepjes schuin op mijn wang aan met de applicator en wrijf de blush uit. Er verschijnt een hele mooie gezonde kleur op mijn wangen. Het is meer framboosrood, een duidelijk andere kleur dan bij de M.A.C en Lancôme blush, die meer een oranje-roze glow geven.

Ook breng ik de Blush tint aan op mijn lippen omdat het voor zowel wangen als lippen is. Het brengt fijn aan op de lippen en voelt erg zacht. Na twee minuten vind ik het echter op de lippen wat plakkerig aanvoelen. De kleur is wel erg mooi natuurlijk. Lichtrood, erg gezond.

Gedurende de dag blijft de Blush Tint goed zichtbaar op mijn wangen. Op mijn lippen minder lang, maar ik gebruik dan ook erg regelmatig lipbalm.

judyJudy concludeert:

Ik ben zowel erg tevreden over de Lancome Blush Rose Désir, als de MAC cremeblend Blush Posey en de Catrice Blush Tint for cheeks and lips. Het zijn alle drie verschillende blushes qua substantie en dat was erg leuk en interessant om te testen. De beloftes die de merken doen kloppen ook, ze geven mooie/warme natuurlijke resultaten en de blush blijft goed zitten. Wat ik overigens echt super vind is dat zo’n handig en leuk product van Catrice voor zo’n mooie prijs wordt aangeboden. Echt ideaal.

Je shopt de blushers van MAC en Lancome hier direct online.

Lees ook