Goud en goudroze

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

De feestdagen zijn het mooiste moment om weer eens de edelmetaal kleurige lakjes te duiken. Vorige week bespraken we de zilver trend al. Nu is goud aan de beurt.

 

Onweerstaanbaar is het duo Dior Diorific Jewel Manicure Duo Nail Lacquer. Een prachtig intens goud, en een net zo’n beeldschoon flesje met microkristallen die fonkelen in het kerstlicht. Je krijgt er een doseer tuitje bij.

De microfijne bolletjes verstrooi je over de nog natte nagel uit en je drukt ze voorzichtig aan. Wel een kwartier goed laten drogen. Deze set met crystal pearls kost 39 euro. Shop hier Dior nagellak.

 

Goudroze

Apart is de Maybelline Colorshow in kleur Brocades. Oudroze met goud, waarbij de basis echt uit roze bestaat en subtiele gouden glitters in verwerkt zijn. De naam brocades is echt goed gekozen in deze kleurstelling. Bestel Colorshow Brocades hier online.

Altijd mooi van kleur zijn de lakken van Inglot. Dit goud is in de kleur 223, echt een mooi helder metallic goud met een heel fijne structuur. Bestel hier de mooiste, budget gouden lakjes.

Chanel Rose Moire kleur 593 is het chique zusje van Maybelline Brocades. Heel verfijnde metallic in oudroze, wederom die mix van roze met goud.  Bestel jouw Chanel lakjes hier online.

Lees ook