De mooiste beautytools uit de US shoppen vanuit je luie stoel

10:48 - 06:29
luistertijd 10:48 - leestijd 06:29

FreshWater Valley is een webwinkel gespecialiseerd in innovatieve beautyproducten uit Amerika. Het begon 3 jaar geleden met Clarisonic, de gezichtsborstel die in de VS al jaren een hit is en inmiddels in Nederland ook ontzettend populair is geworden.

Toen Clarisonic eenmaal geïntroduceerd was op de Nederlandse markt via www.freshwatervalley.com, volgde al snel de TRIA Laser, het enige apparaat voor definitief ontharen at-home dat permanente resultaten garandeert. Nu hoef je niet meer naar de salon voor permanent ontharen. Dit doe je tegenwoordig in de privacy van je eigen huis. De TRIA heeft een lichtsterkte die vergelijkbaar is met die van schoonheidssalon-apparaten voor definitief ontharen. Waar Nederlandse laserapparaten voor thuis vaak met een fractie van de lichtsterkte het haartje slechts in slaapstand zetten, garandeert TRIA definitief resultaat.

Na deze twee ontdekkingen is het FreshWater team is nog steeds vaak te vinden in Florida, New York of Californië, om de allernieuwste trends op beautygebied te spotten. Amerikanen zijn uitstekende uitvinders van producten op het gebied van de Thuis-Spa, en FreshWater Valley laat geen kans voorbijgaan om het beste ook in Nederland ter beschikking te stellen. Zelf in Amerika geweest en iets gezien dat je in Nederland zou willen kopen? Laat het dan hier even weten! Alle tips worden beloond met een kortingsbon.

Lees verder voor een overzicht van must-have producten die favoriet zijn bij het FreshWater team en waar je ongetwijfeld al eens van gehoord hebt:

Clarisonic

Voordat de Clarisonic werd ontwikkeld maakten we ons gezicht veelal schoon met onze handen of een washandje: nu kunnen we een 6 keer schonere huid verkrijgen met de sonische borstel die het opgebouwde vuil diep uit onze poriën haalt. Een schone huid is een gezonde huid, en een gezonde huid is een mooie huid. Het begint allemaal met de juiste reiniging.

De voordelen van Clarisonic op een rij:

Bekijk de verschillende modellen en kleuren van Clarisonic in de winkel, en ontvang in de maand December een gratis kadootje bij elke Clarisonic.

TRIA Laser

De TRIA verwijdert ongewenst haar definitief. De diode laser werkt met een lichtsterkte van 20 joules, waar de Philips Lumea en de Silk’n Sense met maximaal 6,5 joules sterk achterblijven. Het licht en de warmte van de TRIA laser wordt door het haartje naar de haarfollikel geleid. Daar worden de bloedvaatjes die naar de haarfollikel leiden licht aangetast. Dat klink misschien gek, maar het resultaat is fantastisch want scheren en waxen wordt overbodig. De bloedtoevoer naar de haarwortel wordt stopgezet en de haar groeit niet meer terug. De TRIA is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.

De voordelen van de TRIA Laser op een rij:

  1. Haar wordt definitief verwijderd en groeit niet meer terug. Resultaat: een gladde huid zonder stoppels, scheerbultjes of ongewenst haar.
  2. De TRIA geeft de meeste flitsen van alle ontharingsapparaten. Resultaat: je krijgt waar voor je geld want de TRIA gaat lang mee, zelfs langer dan nodig is.
  3. De TRIA vervangt alle ontharingsmethoden met slechts 16 behandelingen. Resultaat: in de zomer ben jij van je ongewenste haargroei af.
  4. De TRIA is veilig voor gebruik eens in de 2 weken op een gladgeschoren huid. Resultaat: al na een paar maanden wordt het scheren makkelijker, en na 8 maanden ben je haarvrij.
  5. De TRIA is een hele investering, maar stukken goedkoper dan behandelingen in de salon. Resultaat: je bespaart veel geld en kunt net zo vaak behandelen als nodig is.
  6. In de privacy van je eigen huis kun je alle delen van je lichaam zelf ontharen. Resultaat: gladde benen, gladde oksels, gladde bikinilijn, en gladheid op welk ander huidoppervlak dan ook!

Bekijk hier de TRIA in de winkel, en ontvang in de maand December 50 euro korting. Begin nu met de TRIA en beleef je zomer met een gladde huid zonder te hoeven scheren of waxen!

Clarisonic brush heads

Of je nu een fan bent van de sensitive brush head die standard op alle Clarisonics zit, of je hebt liever een speciale brush head voor bijvoorbeeld couperose (delicate), een normale of gemengde huid (normal), een vette huid (deep pore cleansing) of puistjes (acne brush head), Clarisonic maakt voor elk huidtype een goede oplossing. Wil je jezelf eens extra verwennen? Overweeg dan de nieuwe Cashmere Luxe brush head: een heerlijke verwenner voor je huid na een lange dag te zijn blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf.

Luster 1 Hour White

Luster bleekt tanden tot 6 tinten witter in 1 uur. Het resultaat is klinisch bewezen. Luster is daarom vergelijkbaar met professionele whitening lichttechnologie. Het nadeel van sommige kits voor wittere tanden is de tandgevoeligheid. Bij Luster is dit geen issue, want de formule is mild en toch effectief door het blauwe lichtapparaat dat gratis bij de Luster Tooth Whitening kit wordt geleverd. Wittere tanden voor kerst? Dat is nu binnen handbereik. Profiteerd nu van de speciale kerstkorting van maar liefst 38%, zolang de voorraad strekt!

Claro Blue Light for Acne Treatment

Claro is het enige apparaat dat IPL-technologie gebruikt voor de behandeling van acne. Acne wordt veroorzaakt door bacterien in de huid die leven van het zogenoemde ‘sebum’ (de vetten in je porien).

Wanneer huidcellen zich ophopen, kan er een ontsteking onstaan, en dat noemen wij een puistje. IPL is een combinatie van warmte en licht, die – in de juiste frequentie – bacteriën in de huid doodt.

De acne veroorzakende bacterien nemen een belangrijke plaats in bij het veroorzaken van deze ontstekingen, en Claro vecht tegen de vermenigvuldiging van deze bacteriën. Overweeg de Claro als je van je acne af wilt komen, en verminder niet alleen roodheid en pijnlijke puistjes, maar ook littekens in de toekomst! Claro is je bondgenoot in de strijd tegen acne. Bestel jouw eigen exemplaar hier.

Het Scientia Derma Rolling Systeem

Wat hebben littekens, rimpels, groeistrepen en pigmentvlekken gemeen?

Een gebrek aan collageen! Als je lichaam meer collageen zou aanmaken, dan zou je deze ontsieringen niet hebben. Regelmatig gebruik van de Scientia Derma Roller helpt de natuur een handje door de stimulering van collageen productie in de huid, zodat de vorming van littekens, rimpels, groeistrepen en pigmentvlekken wordt geblokkeerd.

De Derma Roller wordt door artsen en schoonheidsspecialisten gebruikt voor:

  1. Het verwijderen en behandelen van groeistrepen (striae).
  2. Het verwijderen en behandelen van littekens als gevolg van acne, operaties en pokken.
  3. Het behandelen van rimpels en huidveroudering.
  4. Het behandelen van haaruitval en kaalheid.
  5. Het behandelen van cellulite.
  6. Het verzachten of verwijderen van chirurgische littekens.

Bestel hier je eigen Scientia Derma Roller, de enige dermaroller met chirurgisch stalen naaldjes die voldoet aan het kwaliteitskeurmerk voor hygiëne waar ook ziekhuizen aan moeten voldoen.

RapidLash Active Eyelash Enhancer

Favoriet bij celebs – het wimperserum dat je wimpers dikker, donkerder en langer maakt.

Het werkzame bestanddeel van RapidLash is ontdekt toen een medicijn tegen een oogkwaal bij mensen de wimpergroei bleek te stimuleren.

Nu wordt het over de hele wereld verkocht als serum dat je ’s avonds aanbrengt langs de wimperrand. Klanten en bloggers schrijven jubelende reviews.

RapidLash doet zijn werk gedurende elke nacht, 4 tot 6 weken lang. Na een volledige wimpergroeicyclus te hebben doorgemaakt, groeien nieuwe wimpers langer en voller uit. Geduld is een schone zaak, want je boekt gegarandeerd onvoorstelbaar resultaat in 4-6 weken. Je kunt RapidLash in de derde maand 2-3 keer per week gebruiken om het resultaat vast te houden. Zo kun je met een flacon langer dan 60 dagen vooruit, tot wel 4 maanden.

Het effect: de mooiste en meest verleidelijke wimpers ooit. Oncomfortabele permanente wimperverlengers zijn niet meer nodig, en ook lastig aan te brengen kunstwimpers worden overbodig. Vele dames gingen je voor en liepen ’s ochtends zonder mascara, en met lange, volle wimpers de deur uit. Nu hoef je tevens de gevoelige huid rond je ogen ’s avonds niet meer lastig te vallen met een – vaak te ruwe – schoonmaakbeurt. Probeer het nu zelf en ontvang een gratis pincet bij je aankoop van een RapidLash.

RapidLash is hier te bestellen. FreshWater Valley garandeert de beste prijs.

Bee Yummie Skin Food

Het best bewaarde geheim in de wereld van natuurlijke huidverzorging: Bee Yummie Skin Food.

Dit eetbare, handgemaakte Live Live & Organic™ product wordt gebruikt door vele celebrities, make up artiesten en huidverzorgingsprofessionals. Biologisch-dynamische en organische producten zijn internationaal een ware rage. Bee Yummie Skin Food past in een biologische en milieubewuste levensstijl.

Bee Yummue Skin Food is voedsel voor de huid, speciaal bedoeld als hydraterende moisturizer met voedende en celvernieuwende eigenschappen.

Bee Yummie Skin Food is tevens een bewezen product voor het helen van huidaandoeningen. Pas op voor minder goede copycats met de namen “nectar cream” of “bee cream”. Live Live & Organic gebruikt geen synthetische  ingredienten.

Bee Yummy™ Skin Food creme wordt gemaakt van wilde honingbloesem (Wildflower Honey), Honey Cappings, bijenpollen, Propolis, St. John’s Wort Oil, Royal Jelly, gepurificeerd water, en Balsam Fir Needles om het lekker te laten ruiken. Geen parfum.

Bestel hier je eigen skincare van Live Live Organic: Bee Yummy Skin Food is 100% Biologisch.

(dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie).

WIN! een pakket Luster 1 One Hour White tandenbleekset!

Ga hier naar de actiepagina om deze set ter waarde van 50 euro te winnen.

 

Lees ook