Crème brûlée, Vanilla Bean, Brown Sugar...

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

In deze gure herfstmaanden kunnen je lippen extra droog aanvoelen. Naast een verzorgende balm is het ook een aanrader om je lippen regelmatig mild te scrubben. Droge velletjes verwijder je hiermee in een mum van tijd waardoor je lippen weer heerlijk zacht aanvoelen.

Sara Happ introduceert vier nieuwe lippenscrubs onder de naam The Lip Scrub. De vier heerlijke ‘smaken’ als Peppermint, Brown Sugar, Vanilla Bean en Crème Brûlée beloven je lippen superzacht te maken. Drie keer raden waar ze haar inspiratie vandaan haalde.. Juist, in de keuken!

  1. The Lip Scrub Vanilla Bean – met vanille. Dit is tevens de allereerste lipscrub die Sara Happ ontwikkelde.
  2. The Lip Scrub Peppermint – met verfrissende pepermuntolie voor degenen die niet van zoet houden, maar wel zachte en soepele lippen willen.
  3. The Lip Scrub Brown Sugar – met zowel lichte als donkere bruine suiker, jojoba-olie, druivenpitolie voor extra zachte lippen.
  4. The Lip Scrub Crème Brûlée – met warme, gebrande vanille met een snufje caramel.

SHOP HIER ONLINE!

Naast de vier lippenscrubs heeft Sara Happ ook een body scrub (Vanilla Bean), The Lip Slip (lipgloss met zoete amandel, jojoba en macadamia) en The Lip Slip One Luxe Gloss (hydraterende balm met zoete amandel, jojoba en macadamia) in de collectie. Om te zoenen!

SHOP! Alle producten van Sara Happ – inclusief de leuke verpakking! – koop je hier direct online!

Tip: bekijk fijne lipsticks en glosses in het BeautyJournaal Inspire 4 trendmagazine.

Lees ook