28 dagenplan voor een gezond lijf..

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Ooit wel eens aan een detox gedacht? Een aantal dagen of weken je lichaam reinigen. Niet alleen voor een gezond lijf maar ook zeker voor een gezonde geest. Heb je interesse maar zie je door alle bomen het bos niet meer, dan is het boek van detoxcoach Jacqueline van Lieshout wellicht iets voor je.

In het boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel‘ legt ze in een handig stappenplan uit hoe je je lichaam in slechts een maand tijd ontgift. Het doel: je energieker voelen én maar hopen dat je niet meer zo snel grijpt naar lightproducten, suikers en E-nummers (hoe verleidelijk die glanzende donut er ook uit ziet, zie beeld onderaan de post).

Weet wat je eet

In het boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ stelt Jacqueline de lezer een simpele vraag: weet je eigenlijk wel wat je eet? In dit boek wilt Jacqueline jou als lezer inspireren om je eigen voedingspatroon onder de loep te nemen. Er wordt niet alleen uitgelegd wat detoxen nu betekent, wat het met je lichaam doet en wat er precies in het eten uit de supermarkt zit maar ook hoe je bewust wordt van wat je dagelijks eet en wat het met daadwerkelijk met je lichaam doet.

Aan de slag

In het 28 dagenplan staat o.a wat je allemaal moet bannen uit de koelkast – denk aan gluten, suiker, vlees, alcohol en koemelkproducten – en wat je vooral wél moet eten: zilvervliesrijst, geitenmelk, peulvruchten en vis bijvoorbeeld. Daarnaast vind je er verschillende gerechten om je in die 28 dagen zeker niet te vervelen en ook erg belangrijk: wat je moet doen na die 28 dagen. Ideaal met december (vr)eetmaand in het verschiet…

SHOP dit boek hier direct online!

WIN! De heerlijke, lichtverteerbare drinks van Alpro! Lees er hier meer over en geef je op voor een kennismakingspakket.

Lees ook