Om te smullen en win personal workshop!

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

Bobbi Brown Rich Chocolate Collection

bobbi brown 01

Onlangs presenteerde Bobbi Brown de najaarscollecties, waaronder de Rich Chocolate Collection. Waar kon dat beter dan in het Amsterdamse Chocolate Hotel. Hier presenteerde Bobbi Brown’s make-up artist Bas Hokke de nieuwe producten die we deze herfst kunnen verwachten.

Chocolade palet

Chocolate, de naam zegt het al, bestaat uit alle kleuren van het chocolade palet: van melkchocolade tot het donkerste puur. De kern van de collectie wordt gevormd door het chocolate palet, een palet met zeven, vooral natuurlijke tinten.

Bobbi-Brown-Chocolate-A-W-2013-collection_2

Net als Katie!

Het is het soort palet dat we van Bobbi Brown kennen. Van haar hand verwacht je niet zo snel aquablauw en petrolgroen. Bas vertelt dat zo’n natuurlijk palet niet wil zeggen dat je er alleen een naturel make-up mee kunt maken. Het draait er allemaal om dat je jezelf blijft. Voor de een is dat een nude look met lichte kleuren, voor een ander een donkere smokey eye zoals hier bij Katie Holmes.

Bobbi-Brown-Fall-2013-New-Eyeshadow-Collection-620x350

De overige producten uit de collectie sluiten hier perfect bij aan: twee kleuren lippenstift, drie lipglosses, twee blushes, een Long-Wear Gel Eyeliner, een Long-Wear Eye Pencil en een nieuwe tint Long-Wear Cream Shadow Stick. Allemaal Limited Editions. Je kunt ze hier direct online shoppen!

Tip: de Long-Wear stick

De Long-Wear stick is erg handig voor een snelle make-up: rechtstreeks met de stick breng je de oogschaduw aan op je ooglid, uitsmeren met je vinger en klaar. Ga je ’s avonds voor een intensere look dan is de stick een uitstekende basis voor de donkere kleuren in het palet, de kleuren worden versterkt en geïntensifieerd.

Maak de look af met een strakke eye-liner in Chocolate Ink of vervaag de gel liner voor een meer smokey effect.

bobbi brown 02

Bijschrift: Bas vervaagt de gele liner bij Carlijn van de beauty blog van de Bijenkorf

GertiGerti concludeert:

Ik ben helemaal weg van de lippenstift in de kleur Berry en de blush in de tint Pink Coral. Ik meng vaak een roze en perzikkleurige blush om de perfecte mix te krijgen tussen fris en warm. Dat heeft Bobbi in deze blush samengebracht. Een zachte kleur die je op kunt bouwen tot een warme blos op de wangen.

De lippenstift vond ik op het eerste gezicht vrij saai, want wéér zo’n naturel kleur. Maar op de mond kleurt hij in een mooi herfstig bessen roze. Hij heeft veel meer pigment dan ik verwacht had!

Nog een tip: Sparkle Eyeshadows

Bobbi-Brown-Fall-2013-New-Eyeshadow-Collection-sparklEr is nog een product dat ik onder de aandacht wil brengen:  de Sparkle Eyeshadows. “Everybody loves sparkles”, zegt Bobbi Brown. De sparkles passen perfect in de huidige trend die je ook bij MAC ziet. Spelen met texturen, mat, glans, glitter.

De Sparkle Eye Shadows hebben van zichzelf niet veel kleur maar reflecteren het licht prachtig. Je kunt ze alleen gebruiken, maar ook over een oogschaduw. In het chocolate palet vind je ook een sparkle: caramel, zilver bruin sparkle.

En verrek, een compliment in the pocket!

Ik heb zelf een dagje geëxperimenteerd met het palet en kreeg prompt een compliment bij de Starbucks dat ik zo’n mooie oogschaduw op had : “Hij glinstert zo mooi in het licht.” Dat wil ik horen. Geen metallic shine, maar een oogschaduw die speelt met licht.

SHOP de nieuwe Bobbi Brown looks hier direct.

Bekijk ook het filmpje van Bobbi Brown met Katie Holmes:

http://youtu.be/RXrZUcu09y0

beautyjournaal inspire 4 coverTip: bekijk nog meer najaarstrend in het BeautyJournaal Inspire 4 trendmagazine. En WIN! een workshop met Bobbi Brown! Zie pag. 27

Lees ook