Met lokaal geoogst berkensap als anti-ager…

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Dit najaar introduceert het organische cosmeticamerk uit Letland drie nieuwe producten. Voor het gezicht is er het Time Miracle serum met berkensap. Voor een droge huid is er de Daily Defense crème met braam én Voor het lichaam en de handen komt Madara met de Hand & Body Soap Bars in de varianten cranberry & jeneverbes en braam & havermelk. Dat wordt smullen deze herfst!

Berkensap

Aan de basis van het Time Miracle serum staat berkensap dat huidverjongende eigenschappen heeft. Wat blijkt? Mensen uit het Hoge Noorden drinken al eeuwenlang vers berkensap om jong, fit en gezond te blijven. Berkensap werkt vochtafdrijvend, versterkend en voedt lichaamscellen met natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen. Met de nieuwste producten belooft Madara dan ook voor iedereen een verjongend effect. Leuk om te weten is dat men dat berkensap ook echt van de bomen in Scandinavië aftapt, we hebben daar tijdens een presentatie voorbeelden van gezien. De werking van het sap is ook door een lokale universiteit bevestigd.

Time Miracle serum

Nieuw binnen de Time Miracle lijn is dit anti-aging serum. Het serum claimt huidcellen te beschermen tegen veroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Verder claims: je krijgt direct een liftend en verjongend effect, het geeft de huid energie en stimuleert tevens de celgroei en herstel.

Daily Defense cream

Deze crème is speciaal voor droge zones. De claim; het gaat een uitgedroogde huid tegen en werkt goed tegen gescheurde lippen, kloofjes en droge nagelriemen. Noord-Europese braam en duindoorn olie werken verzachtend. Deze crème is geschikt voor gezicht, lichaam en handen.

Hand & Body Soap bars

Lichaamsverzorgende zepen verkrijgbaar in twee varianten: cranberry & jeneverbes en braam & havermelk. De claims: jojoba-olie en plantenextracten hydrateren, reinigen en verzachten de huid.

De drie producten zijn nu te koop. Je bestelt ze hier direct online.

We love….the looks & the philosophy!

Lees ook