De sterke anti-oxidant in skincare van Weleda

01:43 - 01:01
luistertijd 01:43 - leestijd 01:01

De granaatappel staat bekend om zijn uitzonderlijk hoog gehalte aan vitaminen en antioxidanten. De vrucht staat al sinds eeuwen symbool voor vruchtbaarheid en schoonheid. Zowel in de Bijbel, als in Griekse mythen en het Oude Egypte staat deze vrucht in het teken van de vernieuwing van de natuur en levenskracht.

Bron van vitamines

Granaatappels zijn een bron van kalium en vitamine E, maar vooral van polyfenolen, die bekend staan om hun anti-oxidatieve werking. Dankzij de essentiële vetzuren heeft zowel granaatappelsap als granaatappelpitolie een intens regenererende en voedende werking. Dit maakt deze vrucht bijzonder interessant voor voeding, maar ook voor je huid.

Hoe eet je nu een granaatappel?

Snijd de bovenkant van de vrucht af en snijd door in de lengte. Breek vervolgens open. De pitjes zullen nu gemakkelijk uit te pellen zijn. Vergeet niet het witte vruchtvlees te verwijderen.

Celvernieuwing

Naarmate we ouder worden, vertraagt de celvernieuwing en worden bij de meeste vrouwen de eerste tekenen van huidveroudering meer en meer zichtbaar. Zichtbare gevolgen hiervan zijn een verminderde doorbloeding, huidverslapping, drogere huid, rimpels en pigmentvlekken.

Anto-oxidant ondersteuning voor de rijpere huid

In Weleda Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging en Granaatappel lichaamsverzorging verwerkt Weleda de antioxidatieve eigenschappen van granaatappel die vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Het zorgt voor versteviging en actieve regeneratie. De huid wordt steviger en gladder en krijgt een frisse, gezonde uitstraling. Beleef een duizend-en-än-nachtsfeer dankzij de exotische geur.

 

WIN! een geweldig pakket Granaatappel skincare producten van Weleda t.w.v. € 46,-. Ga hier naar de actiepagina.

(Dit artikel wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden)

Lees ook