L'Oréal: "Blake is de belichaming van glamour."

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

De L’Oréal Paris familie blijft zich maar uitbreiden. Na Hollands trots Lara Stone en Doutzen Kroes en andere beroemdheden als Julianne Moore en Eva Longoria is nu ook Blake Lively toegevoegd aan het lijstje met ambassadrices.

Supertrots

De Hollywoodster – geboren en getogen in Los Angeles – kan haar lol op met haar nieuwste miljoenendeal maar voelt zich ook vooral ‘vereerd’. “Ik ben zelf opgegroeid met de boodschap omdat ‘we het waard zijn’. Het is zo’n belangrijke waarde om vrouwen bij te brengen dat schoonheid onlosmakelijk is verbonden met zelfvertrouwen. Dat is de basis. Ik ben dan ook supertrots om een L’Oréal Paris vrouw te zijn,” lezen we in het persbericht.

Welke producten Blake gaat promoten, is nog niet bekend. We houden het nauwlettend voor je in de gaten.

Tip: bekijk de allerlaatste beautytrend in het BeautyJournaal trendmagazine Inspire 4.

Lees ook