Met mineraalzouten voor een weerbare huid. Interessant!

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Ondanks de huidige innovatieve huidverzorgingssystemen en -stoffen heeft de huid van de meeste mensen last van een constant energietekort. De conventionele huidverzorgingsproducten richten zich veelal op hydratatie, zorg en anti-rimpel, zonder rekening te houden met de huideigen functies. De huid wordt van buitenaf overvloedig gevoed, raakt oververzorgd en wordt ‘lui’.

De gepatenteerde, natuurlijke samenstelling van GOLOY 33 betreedt nieuwe wegen op het gebied van gezichts- en huidverzorging. GOLOY 33 ondersteunt de huid met unieke energie- en voedingsstoffen en helpt de huid haar vitaliteit terug te krijgen, in evenwicht te komen en te regenereren.

Wat is het 3-Zuilen-Principe

Alle GOLOY 33 gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten zijn gebaseerd op het 3-Zuilen-Principe: Actieve zuurstof, Himalaya energiewater en Biofysische mineraalzouten. Dit basisrecept wordt per product aangevuld met harmonieuze plantaardige oliën, essences en etherische oliën. Door deze zachte, natuurlijke en activerende verzorging wordt het aangeboren immuunsysteem versterkt tegen interne en externe invloeden. De huid gaat zelf aan het werk en leert weer wat ze verleerd heeft.

Iedere vorm van synthetische emulgatoren, stabilisatoren, conserveringsmiddelen, chemische kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen of andere huidvreemde synthetische stoffen worden afgewezen. De producten van GOLOY 33 worden ontwikkeld zonder dierproeven en geproduceerd in Zwitserland volgens de GMP-standaard. Alle producten dragen het internationale ‘Leaping Bunny’ certificaat (gegarandeerd zonder dierproeven).

Over de biofysische mineraalzouten:

In de GOLOY 33 producten zijn de biofysisch werkende mineraalzouten telkens zo gekozen dat ze de hoofdfuncties van het product ondersteunen.

Zo bevat bijvoorbeeld in de GOLOY 33 Fair Vitalize:

GOLOY 33 Mask Perfect Vitalize bevat:

Lees ook hier meer over het nut van celzouten.

Ga hier naar de website voor meer informatie over de producten, achtergronden en verkoopadressen.

WIN! Een geweldige set huidverzorgingsproducten van Goloy 33. Speciaal voor het gezicht, of voor je lichaam. Ga hier naar de actiepagina.

 

 

(dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie).

Lees ook