Vanaf januari siert de Britse beauty de bushokjes..

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Ze is een rijzende ster in Hollywood, heeft sterke uiterlijke gelijkenissen met Audrey Hepburn, een oma als voormalig ballerina en natuurlijk niet te vergeten die bekende vader (Phil Collins). Geen wonder dat de Britse actrice het nieuwste gezicht wordt van Lancome. Vanaf januari siert Lily de voorjaarsmake-up campagne French Ballerina, een knipoog naar de carrière van haar oma én een campagne waarin ze als lookalike van Audrey Hepburn schittert.

Lily laat in het officiële persbericht weten het “een eer te vinden dat Lancome haar heeft gevraagd als nieuwste ambassadrice.” Lancome is op hun beurt weer blij met de Britse schone die het huis weer een nieuwe frisse wind inblaast, laat Françoise Lehmann, General Manager van Lancôme, weten.

Kun je niet wachten? Hierboven vind je alvast een preview. Lily in actie zien? Ze schitterde eerder in films als The Blind Side, The Mortal Instruments en Mirror Mirror.

Credits beeld: Barwerd van der Plas

Lees ook