Geproduceerd volgens strikte BDIH richtlijnen

03:53 - 02:19
luistertijd 03:53 - leestijd 02:19

De natuurlijke cosmeticalijn  Pure Elements “Chi” combineert de Westerse opvatting over schoonheid met de Aziatische filosofie Feng Shui. De basisgedachte van deze leer is dat de ziel gelukkig is op het moment dat de mens in balans is met zijn omgeving.

West meets East

De Westerse opvatting in onze producten vind je terug in het feit dat er gewerkt wordt met verzorgende producten op basis van speciale, natuurlijke ingrediënten zoals phytohormonen, frangipane, mangoboter, tomaten, en oliën van diverse natuurlijke producten (argan-, jojoba-, avocado- en amandelolie). De Aziatische filosofie wordt belichaamd door de etherische oliën die met zorg door een Feng Shui meester geselecteerd worden. De door zonlicht opgeladen, Beierse bergkristallen versterken de energieke werking van deze oliën en samen geven ze onze producten positieve energie. Ons doel is om nieuwe en unieke producten te vervaardigen voor het holistisch (lichaam, geest en ziel) welzijn van de mens. Zo blijf je in balans met de natuur.  Alle producten zijn zowel vrij van synthetische conserveringsstoffen als van dierlijke bestandsdelen. Ze zijn geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Werking van de bergkristallen

Bergkristal is één van de meest geneeskrachtige stenen. De geladen deeltjes van bergkristal zijn zowel krachtig als zacht. Eenmaal geladen geeft de bergkristal positieve, energetische trillingen af aan zijn omgeving.

Het effect op het lichaam:
Het bergkristal heeft een verzachtende, zuiverende en helende werking op de slagaders en bloedvaten. Tevens kalmeert het bergkristal het zenuwstelsel en heeft een stabiliserend effect op de bloedsomloop. De steen kan ook hoofdpijn, pijn in het lichaam, rugpijn, menstruatiepijn en pijn in de rug te verzachten.

Het effect op de psyche:
Het bergkristal geeft positieve energie. Het zuivert de geest en ziel. Bovendien verwijdert bergkristal psychologische energieblokkades en zorgt het ervoor dat mensen rechtvaardige, eenduidige, rationele beslissingen nemen.

Verder hebben de bergkristallen een effect op negatieve energie van alom aanwezige elektromagnetische straling. Zij verbeteren de waarneming van je zintuigen en de waarneming van de wereld om je heen. De bergkristallen geven kracht in moeilijke perioden en het gebruik ervan stimuleert om grenzen te verleggen. Als geheel geeft de toevoeging van de bergkristallen een weerbaar, stressbestendig en scherp karakter waardoor je in balans bent met je omgeving.

BDIH-keurmerk

Pure Elements natuurcosmetica zijn voorzien van het BDIH-keurmerk. Dit betekent dat de producten voldoen aan de hoogste normen van moderne, natuurlijke en huidvriendelijke verzorging. De zorgvuldige selectie en verwerking van plantaardige ingrediënten is conform de laatste wetenschappelijke richtlijnen. De producten zijn vervaardigd op basis van natuurlijke bronnen zoals plantaardige oliën, vetten en/of wassen, kruidenextracten, etherische oliën en gecertificeerde, biologische aroma’s. In aanvulling op deze zorgvuldige selectie van ingrediënten speelt de ecologische impact (wat is het effect van de productiemethode en gebruik van de recyclebare verpakkingsmaterialen op het milieu/leefomgeving) van elk product een belangrijk rol.

Pure Elements bestaat uit de volgende lijnen: Energie (Chi), met producten voor gezicht en lichaam, Hyaluron voor de ouder wordende huid, een speciale mannenlijn en een ultrazachte babylijn.

Pure Elements is geliefd bij schoonheidsspecialisten in het natuurlijke segment, wordt gesignaleerd en besproken door bloggers en is ook actief op social media waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn. De producten zijn onder meer te koop via schoonheidsinstituten en de webshop van Pure Elements. Pure Elements is sinds juli 2013 op de Nederlandse markt verkrijgbaar.

WIN! een heerlijke set dag- en nachtcrème uit de Chi-lijn en maak kennis met de zachtheid van dit merk. Ga hier naar de actiepagina.

(dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie)

Lees ook