Grijp deze kans om je acne te verminderen!

03:28 - 02:04
luistertijd 03:28 - leestijd 02:04

Heb jij jaren last van acne in je gezicht, in je hals, op de borst of wellicht op je rug? En heb je ondanks alles wat je al geprobeerd hebt, nog altijd last van de zichtbare verschijnselen van acne? Ben je volwassen vrouw of man? Dan is de kans groot dat je mee mag met met onze anti-acne test met Gladskin Acne.

Acne is te herkennen aan puistjes, ontstoken haarzakjes en meeëters in het gezicht (vooral op voorhoofd, wangen, neus en kin), maar ook op andere plaatsen op de huid, bijvoorbeeld in de nek, op de borst en op de rug.

De acne-gevoelige huid is meestal vettig. In de eerste fase van acne ontstaan steeds meer “verstopte poriën”. Dit komt doordat de talgklieren, aangestuurd door onze hormonen, te veel talg produceren die niet kan ontsnappen uit de talgklieren en haar-follikels. Tegelijkertijd kan de porie afgesloten raken (gesloten comedonen).

In een volgend stadium ontstaan zowel open als gesloten mee-eters die vaak ontstoken raken door besmetting met bacteriën. Die ontstoken puistjes en pukkels kunnen overgaan in meer ernstige vormen van acne waarbij grootschalige ontsteking ontstaat en na genezing diepere littekens kunnen achterblijven. Een peeling kan helpen de poriën te openen en een antibacterieel product kan helpen de acne te kalmeren en de huid tot rust te brengen.

Gladskin

De Gladskin producten zijn de enige ter wereld waarmee gericht ongewenste bacteriën worden aangepakt en de vele goede bacteriën – die onze huid juist beschermen – met rust gelaten worden. Gladskin Acne bevat als actief bestanddeel het eiwit Staphefekt™ SA.100. Dit eiwit doodt uitsluitend de Staphylococcus aureus bacterie, die de meerderheid van alle bacteriële ontstekingen veroorzaakt. In tegenstelling tot veel antibiotica blijft de gezonde huidflora bij gebruik van Gladskin intact. Door de gerichte aanpak van alleen de S. aureus bacterie worden bestaande onzuiverheden snel verminderd en wordt ontsteking van de geïrriteerde huid juist voorkomen. Hierdoor neemt de irritatie en roodheid van de huid af en kan de huid zich weer op natuurlijke wijze herstellen waardoor de acne verschijnselen afnemen.

Wat doet Gladskin?

Veel mensen zullen direct verlichting van symptomen zoals roodheid en irritatie ervaren. Het kan ook enkele weken duren voordat een optimaal effect bereikt wordt omdat het herstel van de huid enige tijd kost. Gebruik Gladskin daarom consequent, 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat. Het kan zijn dat bij jou de S. aureus bacterie niet de acne veroorzaakt of verergert. Omdat dit product alléén die bacterie aanpakt zal in dat geval Gladskin geen effect teweegbrengen.

Doe mee met onze grote test!

Wil jij weten of Gladskin Acne jouw huid kan helpen? Geef je dan op voor de BeautyJournaal test. Stuur je verhaal en duidelijke foto’s van je huid, en je adresgegevens (inclusief telefoonnummer) naar info@beautyjournaal.nl. Je krijgt persoonlijk bericht van ons of je bent geselecteerd voor deelname. De reviews worden geplaatst op BeautyJournaal.

Lees hier nog een achtergrondartikel op BeautyJournaal over Gladskin.

 

Lees ook