zachte versteviging met matte finish

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

De nieuwste pommade van het überluxe haarverzorgingsmerk Shu Uemura heeft klei als basis (kaolien) maar wordt absoluut niet hard en stug op je haar.

Met deze definer kun je altijd weer opnieuw je haar in model brengen. De look oogt nonchalant en heeft een mat effect met zijdeachtige finish. Luxe dus, zoals het hoort te zijn. En handelbaar zonder slapte.

Kaolin is de meest zachte kleisoort die er bestaat. De Clay definer heeft de zachtheid van een crème en de ruwheid van een klei. Perfecte combinatie. Zowel voor kort als half lang haar geschikt. Voor 33 euro te koop bij de Shu Uemura kapper.

Zoek je een goed molding product voor lang haar? Neem dan de Sculpting putti Hold & structure. Ideaal voor golvend tot licht krullend haar is de lichte crème-wax voor een flexibele definitie Cotton Uzu.

Bestel hier fijne molding paste producten:

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/haar/wax.html”]

Lees hier meer stylingnieuws.

 

Lees ook