Even opladen met de Light Up Your Energy behandeling!

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Reflections Brochure DEF.inddReflecties, het woord valt op vele manieren uit te leggen.  Terugkijken, weerspiegelen of lichtstralen laten weerkaatsen. Dat laatste is wat ons bezighoudt dit seizoen. We willen jou maximaal laten stralen vanuit je natuurlijke schoonheid.

Wij vinden bij Pascaud dat je alleen maar kunt stralen als de zogenaamde ‘beauty triangle’ in balans is: schoonheid aan de buitenkant (huid), aan de binnenkant (organen) én in je hoofd ( gedachten). In het seizoen waarin de dagen korter worden, je energielevel iets afzwakt en je huid zijn warme gloed verliest, is het de hoogste tijd om jezelf pure energie te gunnen. Light up your energy!

Met De Pascaud Light Up Your Energy behandeling in het Pascaud instituut en voor thuis komt je huid energiek en fit de winter door. Tijdens de meest donkere dagen van het jaar ben jij juist het stralende middelpunt. Boek nu je Light Up Your Energy behandeling en laat je huid baden in energiek licht.

De Light Up Your Energy behandeling bevat de volgende treatments:

  1. Pre peeling Pascaudlite LED groen
  2. AHA peeling
  3. Passage Massage
  4. Pascaudlite Laser
  5. Hydrating Mask – Marmatrix Eye pads

Ga hier naar de uitgebreide uitleg van de volledige behandeling.

Ook thuis kun je je eigen Light Up Your Energy behandeling uitvoeren om je huid voldoende energie te geven en te behouden:

Wil je meer weten over de Pascaud seizoenen, volg ons op facebook. Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook