Your roadmap to success!

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Jaja, dit meest spraakmakende event en awarduitreiking voor schoonheidsspecialisten en salon ondernemers in ons land, komt er weer aan. Begin 2014 worden de nieuwe awards uitgereikt. Je kunt je nu inschrijven.

Vorig jaar heb ik als journalist, en uitgever van BeautyJournaal, voor het eerst in de jury gezeten en vol bewondering heb ik de procedures gevolgd die leiden tot het uitgeven van deze prijzen.

Bewondering voor de vakvrouwen (en mannen) die we op dit gebied in ons land hebben – wat zijn er prachtige bedrijven en zeer bekwame vakmensen! De prijzen win je niet zomaar. Er gaan zeer zorgvuldige selecties aan vooraf en diepgaande gesprekken. Ik vond het heel boeiend om mee te kunnen maken en het verheugd me ook zeer om ook weer in de jury van 2014 deel te mogen nemen. Het selectieniveau is hoog, de procedures zijn zorgvuldig en het niveau van de kandidaten is op uitstekend niveau.

Your roadmap to success!

De prijzen zijn een prachtige opstap om je bedrijf naar een nog hoger plan te trekken en jezelf nog beter te kwalificeren. Door mee te doen aan deze awards word je gestimuleerd om weer eens goed na te denken over waar je staat, en waar je naartoe wilt. Het helpt je om nog succesvoller te worden in hetgeen je doet. En win je de prijs….dan krijg je een prachtig marketingdinstrument in handen om jezelf en je bedrijf weer eens grootschalig onder de aandacht te brengen bij je (potentiele) klanten. Het is de kers op de taart voor jouw tomeloze inzet, je kwaliteiten  en je talenten.

Ga hier naar de site, om je in te schrijven voor deelname.

Lees ook