Sterk hydraterend, volumegevend

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18


Uit onderzoek blijkt dat 25% van de Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 50 jaar ontevreden is over haar borsten. Daarvan wil 40% stevigere borsten en meer dan de helft wil het liefst een hele cupmaat meer. Ruim 80% van deze vrouwen wil géén cosmetische ingreep. BreastGro is de specialist op het gebied van natuurlijke borstvergroting en versteviging en heeft een compleet assortiment voor mooie borsten. Wil je een mooi en stralend decolleté? Het BreastGro Firming Mask verzorgt het decolleté intensief, vermindert rimpels en lift de huid.

Het BreastGro Firming Mask gaat ’s nachts, terwijl jij slaapt, aan het werk om de huid van je borsten en decolleté intensief te verzorgen. Het masker is speciaal ontwikkeld voor het decolleté, waar de huid dunner en dus kwetsbaarder is, en voor je borsten waar de huid door de zwaartekracht sneller uitrekt.

Huid in de nachtdienst

Dankzij het actieve ingrediënt Bio-Bustyltm, dat de aanmaak van collageen stimuleert, krijgt de huid van je borsten en decolleté een lift. Het ingrediënt Juvinity® heeft een huidverstevigend en anti-rimpel effect. Dus ook zeker een aanrader als je decolleté verticale lijntje begint te vertonen. Je brengt het masker 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan aan op je borsten en decolleté. Vooral ’s nachts herstelt de huid zich en neemt het de actieve ingrediënten goed op. ’s Ochtends spoel je het masker af, het voelt niet vet en plakt niet.

Om de borsten van te vergroten zijn er BreastGro Capsules en een Volumizing Cream. Het bevat o.a. Volufiline®, dat de opslag van vetweefsel in de borsten stimuleert. BreastGro Lifting Gel verstevigt de borsten en heeft een liftend effect dankzij twee unieke werkstoffen: Skin Tightener® maakt de huid steviger en strakker, terwijl Bio-Bustyl™ de aanmaak van collageen stimuleert en verstevigt. Kijk ook voor meer informatie op  www.breastgro.nl of bel 0341 462146.

***BreastGro Firming Mask zelf proberen? WIN een van de gratis verpakkingen**

Ga hier naar de actiepagina en doe mee!

 

(dit is een commerciële boodschap)

Lees ook