Drie must-haves voor deze zomer!

01:53 - 01:07
luistertijd 01:53 - leestijd 01:07

pascaud_1Summer Spirit is het ware zomer gevoel. De dagen zijn lang, de temperatuur behaaglijk en we kunnen eindelijk genieten van welverdiende rust. Summer Spirit staat voor rust, het opladen van je energie en genieten van het buitenleven.

Vanuit ons specialisme letten we goed op de effecten van blootstelling van de huid aan zonnestralen. Pascaud biedt gelukkig alles om op een gezonde manier een mooi gebruinde huid te krijgen. Zo kun je met een gerust hart heerlijk genieten van het buitenleven en de zomer. Deze zomer laten wij jou stralen!

Deze Pascaud producten zijn voor je huid tijdens de zomer:

1. Repair Complex

Wanneer je huid wordt blootgesteld aan de zon wordt het immuunsysteem van de huid zwaarder belast. Vitamine B ondersteunt het afweersysteem van de huid en helpt bij de opbouw van gezonde cellen. Repair Complex bevat o.a. vitamine B en helpt de huid in de zomer om gezond en mooi te blijven. Adviesverkoopprijs € 75,25 voor 30 ml.

2. UV Defense

3. Innovative Serum

Summer-Spirit-FB-Posts-2

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook