De must haves in je beautycase + shoppen!

04:11 - 02:30
luistertijd 04:11 - leestijd 02:30

Clarins helpt om je gezicht en lichaam alvast ‘zomerklaar’ te maken! Hieronder vind je een aantal producten die zorgen voor een stralende huid tijdens de mooie zomermaanden.

Clarins gebruikt de kracht van planten om de huid te laten stralen. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Direct shoppen!

Bekijk hieronder de Clarins zomershopping. Klik op de oranje links om direct naar de online shop van Douglas te gaan. Heerlijke shopservice toch? Je kunt ook hier direct naar Clarins shopping gaan.

 

 

Scrubben, de basis voor een mooie huid

Gedurende de hele zomer kun je je huid scrubben. Het zorgt ervoor dat de huid weer zacht aanvoelt en er egaal en stralend uitziet. Bijkomend voordeel: de huid ziet er langer zongebruind uit!

Voor het lichaam: Gommage Exfoliant Corps Peau Neuve (200 ml): €39,50
Voor het gezicht: Doux Peeling-Crème Gommante (50 ml): €33,50

Stralende lippen!

Voor een mooie zomerglans op je lippen heeft Clarins de Eclat Minute Embellisseur Lèvres. Deze lipgloss heeft een weldadige textuur met een heerlijke geur. Het Eclat 3D-pigment zorgt voor volle, gladde en schitterende lippen. Hydrateert, herstelt en beschermt.

Eclat Minute Embellisseur Lèvres (12 ml): €16,25

 

Volle en prachtige waterproof wimpers met Double Fix Mascara!

Gun jezelf prachtige wimpers deze zomer! Aan zee, in het zwembad of wanneer het helaas tóch gaat regenen… De Double Fix’ Mascara kan je over iedere mascara aanbrengen en maak je de mascara waterproof.

Double Fix Mascara (9ml): €19,70

Glanzende en vitale huid!

Tijdens de zomer wordt onze huid behoorlijk belast. Voor een optimaal gehydrateerde huid kun je het Bi-Sérum Intensif ‘Anti-Soif’ gebruiken. Perfect om onder je zonverzorging te gebruiken of na het zonnen als vochtboost voor je huid.

Bi-Sérum Intensif ‘Anti-Soif’ (30ml): €59,50

Fris geurend in de zon!

Lekker ruiken willen we graag het hele jaar door. De verzorgende geur Eau des Jardins is een verzorgende bodyspray die ook in de zon gebruikt kan worden, zonder het risico van verkleuringen.

Eau des Jardins (100ml): €47,75

 

Gezond zonnen!

Mooi weer geeft energie. Zodra de zon schijnt willen we naar buiten. Wanneer je buiten bent, moet je jezelf altijd beschermen tegen de zon, ook wanneer je niet ‘bewust’ gaat zonnen. Zeker tussen 11 uur ’s ochtends en 3 uur ’s middags, wanneer de zon het felst is. Speciaal hiervoor heeft Clarins de Spray Solaire Lait-Fluide UVB/UVA 50+ en voor de kleintjes onder ons de Spray Lait Solaire Special Enfants UVB/UVA 50+ (Speciaal voor kinderen, met 100% mineraal filter).

Spray Solaire Lait-Fluide (150ml): €28,50
Spray Lait Solaire Special Enfants UVB/UVA 50+ (150ml): €28,75

Extra verzorging na een dagje zon!

Vergeet na een dagje zon niet uw huid te hydrateren. Besteed er voldoende aandacht aan en voorkom zo dat de huid gaat vervellen. Uw bruine teint blijft langer mooi. Les Soins Après Soleil van Clarins kalmeren de huid onmiddellijk.

Baume Après-Soleil Régénerant (200 ml): €28,75
Speciaal voor gezicht en décolleté : Soin Après-Soleil Visage&Décolleté (50 ml): €38,75

Mooi bruin zonder zon!

Met de zelfbruinende verzorging van Clarins word je mooier bruin met minder zon. De Mousse Exquise Auto-Bronzante SPF 15 geeft een zeer natuurlijk effect. De zon zelf had geen beter resultaat kunnen geven! Vergeet niet eerst de huid te scrubben zodat de mousse gelijkmatig verdeeld wordt en je een mooie egale teint krijgt.

Mousse Exquise Auto-Bronzante SPF 15 (125 ml): €37,50

 

 

**** Mail en win voor de mooiste auto-bronzant van Clarins, t.w.v. € 37,50****

Mail & Win de Mousse Exquise Auto-Bronzant van Clarins (125 ml) ter waarde van € 37,50 en laat die zomer maar beginnen!  De luchtige mousse smelt op de huid en geeft zonder zon snel een fantastische en natuurlijke bruine teint.  Wil jij kans maken op dit product? Deel dan met ons jouw ultieme beautytip voor de zomer! Ga hier naar de actie-pagina.

 

 

Met Clarins start je de zomer stralend!

 

Lees ook