Met pigmentstimulerend algenextract

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Phycolanine
Om mooi en snel bruin te worden, is het nodig om het pigment in de diepere huidlagen te
activeren.  Zodra dat gebeurt, begint het bruiningsproces van de huid.

Als je ervoor kan zorgen dat je huid sneller bruin wordt, zal je minder snel verbranden en daardoor minder vervellen. En als je dat bereikt blijf je weer langer bruin!

Daarom heeft  het Franse huidverzorgingsmerk Auriège het exclusieve algenextract “Phycolanine” aan haar producten toegevoegd. Dit bijzondere ingrediënt zorgt ervoor dat je huid op volstrekt natuurlijke wijze
sneller bruin wordt. het pigmentatieproces van de huid wordt gestimuleerd.

 

DIRECT SHOPPEN! Klik op de gekleurde woorden om direct naar de shop te gaan, of ga hier meteen naar de shop.

Combineer je fototype met je vakantie bestemming!

Om tot een verantwoorde keuze van zonproducten te komen is het verstandig niet alleen
naar je huidtype te kijken maar je eigen phototype te bepalen ( combinatie van je huidtype en  de tijd die je huid nodig heeft om bruin te worden).

Daarnaast raadt Auriège je natuurlijk ook aan met de intensiteit van de zon rekening te houden op de plek van je vakantie bestemming. Daar kan bijgaand schema je bij helpen.

 

Shop aanbieding!

Het Franse huidverzorgingsmerk Auriège  is bij meer dan 200 schoonheidssalons in geheel Nederland verkrijgbaar en gemakkelijk online te bestellen bij www.beautybyexperts.nl.

Daar vind je nu de aantrekkelijkste aanbieding op zonneverzorging: Het tweede product naar keuze krijg je cadeau!

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze mooie producten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben je benieuwd naar welke producten geschikt zijn voor jouw type huid? Doe dan onze huidanalyse en ontvang royale proefverpakkingen speciaal voor jouw huidtype.

 

**** MAIL EN WIN EEN EEN ZONVERZORGINGSPRODUCT NAAR KEUZE****

Beauty By Experts nodigt je uit aan te geven wat jouw favoriete vakantiebestemming is en waarom. De origineelste inzendingen ontvangen van ons een zonproduct van Auriège naar keuze!. Ga hier naar de actiepagina!

 

Lees ook