Lekker met de spray tan. Top!

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Op een verantwoorde manier toch een mooie goudbruine teint krijgen, lijkt haast niet meer mogelijk. Overmatig, of onjuist zon- en zonnebankgebruik verhoogt de kans op huidkanker en huidveroudering. Maar de vraag naar een stralende teint blijft bestaan. Sterker nog: de sunkissed look is immers weer helemaal terug in het modebeeld!

Bruin zonder zon

Infinity Sun is een systeem dat een gezonde bruine teint aanbiedt op basis van 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen. Bruin zonder zon – met spray tan!

Spray and go

Onze computergestuurde, professionele ‘SPRAY AND GO’ systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. De elixers en bronzers zijn geïntegreerd in de systemen, waardoor geknoei met flessen, schoonmaken, lekkende en sputterende sprayguns tot het verleden behoren.

Infinity Sun Benelux heeft tevens een prachtige lijn verzorging producten, die de sunless teint optimalizeren, onderhouden, en de huid verzorgen.  Je huid heeft in een mum van tijd een prachtige sunkissed look. Heerlijk als je weinig tijd hebt om je voor te bereiden op een zomerse vakantie, een feestje hebt of gewoon niet teveel in de zon wilt komen.

Wil je zelf een Infinity sessie ervaren? Klik hier voor alle salonlocaties.

Lees ook de review van BeautyJournaals testpanellid Sabine over haar spray tan sessie met Infinity!

 **** WIN! Zo’n geweldige spray tan van Infinity Sun! ****

Ga hier naar het actieformulier om kans te maken op een Infinity Sun spraytan sessie ter waarde van 30 euro. En geniet van je sunkissed look…..

 

Lees ook