Met SPF30 voor bescherming tegen de zon!

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Barely There Sheer Matte Tint SPF30 is een fantastisch 3-in 1 product. Het zorgt tegelijkertijd voor kleur, huidverzorging én zonnebescherming.

De licht romige, vrijwel transparante formule met een vleugje kleur zorgt voor een mooie egale teint en een frisse en natuurlijke uitstraling. De gladde, satijn-matte finish en de eenvoudig met je huid samensmeltende textuur voelt geweldig aan. De formule beschermt je huid tegelijkertijd tegen schadelijke UVA- UVB-stralen, dankzij breedspectrum zonnefilter met titaniumdioxide en zinkoxide. De luchtige, licht vochtregulerende textuur bevat ook waterbindende elementen en antioxidanten voor de noodzakelijke huidverzorging. Barely There is verkrijgbaar in vier zachte, transparante en natuurlijk ogende tinten. Deze getinte crème is vrij van geurstoffen en salicylaten en geschikt voor alle huidtypen.

Wat Paula’s Choice klanten zeggen over Barely There Sheer Matte Tint SPF30: 

“Dit is precies wat ik zocht: lichte dekking, hydraterend en bescherming tegen de zon! De hele dag een bijna onzichtbare, gezonde gloed!”

Heb ik een aparte dagcrème nodig als ik Barely There Sheer Matte Tint gebruik?

Je kunt Barely There Sheer Matte Tint zeer goed alleen gebruiken zonder aparte dagcrème, tenzij je een droge huid hebt of een huid met droge plekjes. De getinte crème is geschikt voor alle huidtypen, maar als je een droge tot zeer droge huid hebt, breng je misschien liever eerst een dagcrème aan om je huid van extra hydratatie te voorzien. Als je een normale tot vette huid hebt, dan vind je waarschijnlijk de luchtige en natuurlijk matte finish van Barely There Sheer Matte Tint prettig. Maar ook voor dit huidtype kun je, indien nodig, een lichte dagcrème gebruiken voor de droge plekjes.

Kortom: Barely There Sheer Matte Tint SPF 30 voor een lichte kleuring en hydratatie van de huid én bescherming tegen UVA-en UVB- straling. Bestel nu via www.paulaschoice.nl.

Foundations in Paula’s Choice assortiment:

Wist je al dat er op de website van Paula’s Choice ook heel veel interessante artikelen en video’s over huidverzorging en make-up te vinden zijn? Lees bijvoorbeeld eens ‘zo breng je foundation aan’ of kijk naar ‘make-up tips & tricks’.

Ga voor meer informatie over deze geweldige producten naar de website van Paula’s Choice, je kunt daar direct bestellen.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook