Crème met enzymen die dode huidcellen op milde wijze oplost..

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Enzyme Peel van Pascaud verfrist, verheldert en zorgt voor een betere opname van producten. Vermindert verhoorning en zorgt voor een long lasting hydratatie van de hoornlaag. Stimuleert de cel turnover. Voor een gladde, zachte stralende huid. De Enzyme Peel is geschikt voor alle huidtypen, in bijzonder voor de droge, doffe huid.

De belangrijkste werkstoffen zijn:

Hoe gebruik je het?

Een tot tweemaal per week op gezicht, hals, decolleté en oogcontouren. Een laagje crème opbrengen en enkele minuten stevig inmasseren. Vervolgens een tweede laag aanbrengen en 10 tot 20 minuten in laten werken daarna afspoelen met lauw warm water. Indien huid erg rood wordt dan tijd verkorten.

De Enzyme Peel geeft :

Enzyme Peel, 75 ml, Adviesprijs € 36,25.

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook