De Munnik beschouwt de overname als een opluchting

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Beautyplatformen BeautyNieuws.nl en Schoonheidsspecialistennieuws.nl, van Inge de Munnik, zijn overgenomen door VNU Exhibitions Europe. Dat lieten beide partijen vandaag weten. Directeur Beurzen & Cross Media John van der Valk van VNU Exhibitions ziet beide websites als de perfecte aanvulling op de fysieke beautybeurzen en de online vakbeurs Beautyvakbeurs.nl.

De overname komt als een geschenk uit de hemel voor beauty journalist, hoofdredacteur en oprichter van beide platforms, Inge de Munnik: “Dit is een prachtige kans om alle beschikbare kennis en middelen over de branche met elkaar te delen. Naar mijn idee kan iedereen hier optimaal van profiteren.“ De Munnik treedt per 1 maart 2013 in dienst van VNU Exhibitions.

Samen sta je sterk

Beide partijen streven ernaar om 365 dagen per jaar vraag en aanbod in beautyland bij elkaar te brengen. Annelies Bodifée, marktmanager van de beautybeurzen, heeft er alle vertrouwen in zo meldt zij: We bieden beautyleveranciers en – professionals een online platform om het hele jaar door branchegerelateerde informatie uit te wisselen. Het effect is een verdere verdieping en verbreding van ons aanbod op het gebied van beauty. Gezamenlijk hebben we zoveel kennis en contacten, het is alleen maar logisch dat we onze krachten bundelen.”

Lees hier:

Lees ook