Het Geheim van een Stralende, Lichtere Huid

02:23 - 01:25
luistertijd 02:23 - leestijd 01:25

NuBo introduceert White Diamond Radiance Cream, de laatste generatie huidoplichtende crèmes. Deze wondercrème gaat de natuurlijke kleurverandering van collageen tegen en zorgt tegelijkertijd voor een egale kleur en een lichtere huid. Door elke huidverkleuring en de productie van melanine te beïnvloeden, bestrijdt White Diamond Radiance Cream op actieve wijze ouderdomsvlekken en pigmentatie. Het resultaat is verbluffend. De huid straalt weer prachtig en het effect doet denken aan de zuiverste witte diamanten.

Het is klinisch bewezen dat de ultraluxueuze White Diamond Radiance Cream de huid lichter en onberispelijk maakt. Het bewijs van dit fenomenale resultaat zijn de klinische tests[1] die op vrijwilligers zijn uitgevoerd. Het resultaat overtrof zelfs een dubbele dosering van Kojinezuur en Arbutine, zonder enige cytotoxische effecten.

NuBo dankt deze indrukwekkende uitkomsten aan haar innovatieve aanpak. Deze is gebaseerd op biomimetische technologie, in combinatie met de onderstaande actieve ingrediënten:

Provitamine C – Voor een lichtere huid:

Propionzuur– Egaliseert de huidskleur:

ChromoR™ – Bestrijdt de verkleuring van collageen: 

NuBo’s baanbrekende formule garandeert uitzonderlijke resultaten: een lichte huidskleur, egale tint en een prachtige stralende huid. NuBo bevat geen parabenen, SLS, irriterende petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen of geurstoffen  NuBo’s signatuurparfum is Rose Otto.

[1] Independent Surveys

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook