Geen bad hair day meer!

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Tijdens de gure en natte wintermaanden heeft je haardos extra goede verzorging nodig. Niets zo vervelend dan je haren ’s ochtends stylen en eenmaal op je werk aangekomen eruit zien als een ontplofte kappersexperiment. Gelukkig blijkt daar Pantene Pro-V te zijn die het allemaal voorkomt.

Wist je dat 59% procent van de vrouwen een bad hair day als frustratie nummer één hebben boven het hebben van een puistje en make-up die afgeeft gedurende de dag (bron: onderzoek uitgevoerd door OnePoll in maart 2011 onder 3751 vrouwen tussen de 20-40 jaar)? Vooral met het Hollandse weer denkt de BeautyJournaal redactie dat het percentage hier in Nederland véél hoger ligt. Gelukkig denken de beautymerken met ons mee en beloven ons een glanzend en pluisvrij kapsel in winterse tijden.

Pantene Pro-V komt dan ook met drie verschillende lijnen afgestemd op je haartype. De eerste lijn geeft verzorging en bescherming voor normaal tot dik haar in de vorm van een shampoo, conditioner, haarmasker en een hittebeschermende glansspray. De tweede lijn is er voor volume en veerkracht, de derde beschermd gekleurd haar zodat het gezond blijft en mooi glanst. Deze laatste bevat trouwens alleen een shampoo en een conditioner.

De claims:

Alle producten zijn verkrijgbaar voor 4,49 euro per stuk.

Lees ook:

 

Lees ook