Om je heerlijk in de watten te leggen, als je op reis gaat. NuBo zorgt er met deze travelset voor dat je de beste huidverzorging bij je hebt. Een fijne geruststelling. Bovendien is hij ook nog aantrekkelijk geprijsd. NuBo Cell Dynamic Travel Set for Women, 3 x 10ml Het setje combineert het beste van wat […]

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

 

Om je heerlijk in de watten te leggen, als je op reis gaat. NuBo zorgt er met deze travelset voor dat je de beste huidverzorging bij je hebt. Een fijne geruststelling. Bovendien is hij ook nog aantrekkelijk geprijsd.

NuBo Cell Dynamic Travel Set for Women, 3 x 10ml

Het setje combineert het beste van wat NuBo te bieden heeft. Het staat garant voor een complete huidtransformatie met één collectie. Het reisformaatsetje bestaat uit NuBo’s gepatenteerde elixers die een jonge huid stimuleren. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd voor een ongekend resultaat. De volgende innovatieve producten zijn inbegrepen:

Cell Dynamic The Essence 10ml, Cell Dynamic Day Performance SPF20 10ml en Cell Dynamic Overnight Recharge 10ml

Met dit setje geniet u van de mooie dingen in het leven. Het garandeert direct zichtbaar en langdurig resultaat. Wat wil een mens nog meer?

Deze luxe gift box is nu te koop voor 95,- euro  in plaats van 155,- euro. Ga hier direct naar de webshop van NuBo

NuBo skincare producten bevatten geen parabenen, SLS, irriterende petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen of parfum.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

 

Lees ook