New York, Tokio, Rio de Janeiro..

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Bruisende metropolen vormden de grootste inspiratiebron voor de nieuwste make-upcollectie van Rituals waar de focus ligt op de ogen, lippen en nagels. Metropolitan Boulevard bestaat uit een aantal ‘baked’ oogschaduwtrio’s, twee glanzende lipsticks, drie nagellakjes en een volume mascara.

Voor de ogen

De baked oogschaduwtrio’s bevatten een hoge concentratie kleurpigmenten wat voor een intense kleur zorgt die lang blijft zitten. De trio’s zijn verkrijgbaar in de kleuren Night Out (diep donkerblauw, en snow white) en Winter Glamour (zachtbruin en olijfgroen).Prijs is 20,50 euro.

De Perfection volume mascara is dekkend, is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. prijs is 15,50 euro.

Voor de nagels

Lak je nagels in één van de drie kleuren nagellak uit de Metropolitan Boulevard collectie. Denk aan de kleuren koraalrood, nachtblauw en zwart metallic. Alle lakjes bevatten eigenschappen van de edelsteen robijn zodat je nagels extra glanzen en de lak langer blijft zitten. Prijs is 10 euro.

Voor de lippen

De Lip Shine lipstick is verkrijgbaar in drie tinten als zacht perzik en helder- en wijnrood en biedt the best of both worlds, namelijk een lipgloss én een lipstick. Geeft een transparante en natuurlijke look en verzorgt je lippen tegelijkertijd. Prijs is 13,50 euro.

Shop alle producten hier direct online.

Lees ook:

Lees ook