Bekend en goedkoop op gewicht

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

Oh ja, einde van het jaar, we eten ons vol en beginnen het nieuwe jaar met nieuwe voornemens, waaronder een afslankprogram. Zo schijnt het elk jaar weer opnieuw met talloze landgenoten te gaan. Elk pondje gaat door het mondje. Maar wat stop je er eigenlijk in? Heb je wel eens van zuren en basen gehoord en hoe een verstoorde verhouding tussen die twee ervoor kan zorgen dat je dikker bent dan nodig is, dat je je vaker opgeblazen voelt dan nodig is?

Bekijk onderstaande video (Engels) eens goed, en vooral: luister goed. Het is een lang verhaal, maar je blijft geboeid, mede door de visualiseringen. Het is een nuttig verhaal, vinden wij. Eentje om te onthouden, en het mooiste van alles is: het kost nauwelijks iets.

Ga hier naar de video -en blijf luisteren hoor! Uiteindelijk kun je er boeken bij kopen, maar ik adviseer je dat niet te doen. Ook in Nederland is genoeg te vinden over deze methode. Je leest er onder andere hier meer over.

Lees hier meer over lichamelijke gezondheid.

Lees ook