Verkwikkend en kalmerend, voor gezicht en bad

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

NuBo, het high-performance huidverzorgingsmerk, introduceerde onlangs met gepaste trots Bien Être: een revolutionair nieuw serum dat de huid neutraliseert, huidspanning vermindert en een weldadig gevoel geeft. Dit heerlijke olieserum bevat een reeks natuurlijke actieve ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor een jongere huid. De verkwikkende aromatische geur van dit must-have serum kalmeert de zintuigen en stimuleert de zogenaamde positieve hormonen. Dit versterkt het ‘Bien Être’ gevoel.

Bien Être bevat essentiële oliën waardoor uw hoofd, lichaam en ziel in de watten worden gelegd. Jeneverbes, citroen en limoen, groen gras en vanille slaan de handen ineen om u innerlijke harmonie en een gevoel van weldadigheid te brengen.

Bien Être is een innovatieve formule gebaseerd op een nieuwe technologie die bekend staat als ‘fractionatie’. Hierdoor bevat het serum alleen de beste en puurste actieve moleculen. Deze moleculen (ook wel Fyto-endorfines genoemd) werken op dezelfde wijze als de natuurlijke endorfine in ons lichaam. Zij spelen een belangrijke rol in ons gedrag en zorgen voor een betere stemming waarbij een positief gevoelsfactor vrijkomt.

De behandeling dient tevens om de natuurlijke lipide barrière te herstellen en rood en geïrriteerd huid te kalmeren. Hierbij wordt de epidermis gestimuleerd om vochtverlies in de toekomst tegen te gaan. De sterk hydraterende formule is geschikt voor elke huidtype en helpt de balans zich te herstellen.

Voor het beste resultaat: masseer het serum op uw gezicht en lichaam of voeg toe aan uw badwater zodat de kalmerende, werkwikkende essentiële oliën vrijkomen.

Over NuBo

NuBo staat bij Harrods in de top 10 van best verkopende verzorgingsproducten.

NuBo doet echt wonderen met haar revolutionaire lijn van cosmetica producten. NuBo is toonaangevend op het gebied van cosmetica innovatie, samenstelling van ingrediënten en zorgt voor verbluffende  resultaten. De luxe producten van NuBo zijn puur, eerlijk en schoon samengesteld en daarmee volledig vrij van parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfaat, agressieve schoonmaakmiddelen), irriterende Petro-chemicaliën en synthetische kleur-en geurstoffen.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook