Unieke styling met stoom

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

De Steampod is het resultaat van een unieke samenwerking tussen L’Oréal Professionnel en Rowenta. Steampod is een stoom straightener die het haar een complete stijlbehandeling geeft met stoom. Met Steampod haarverzorgingsproducten introduceert L’Oréal Professionnel haar eerste lijn met een door stoom geactiveerde werking.

Steampod: een baanbrekende technologie

Met Steampod introduceert L’Oréal Professionnel een hele nieuwe generatie styling en haarverzorging in één. Steampod is ‘s werelds eerste steam straightener die continu stoom creëert vanuit een ingebouwde generator. Steampod onderscheidt zich dankzij de onderstaande vier technologische innovaties, aldus L’Oréal Professionnel;

  • Een waterdemineralisatiesysteem voor ongeëvenaarde zuiverheid van de stoom.
  • Vijf standen voor de temperatuur (van 170 tot 210 °C) af te stemmen op de gewenste stijl en gevoeligheid van het haar.
  • Een ultradunne kam om het haar te ontwarren voor gebruik, die kan worden losgekoppeld van de Steampod.
  • Verstelbare keramiekplaten die zorgen voor uniforme druk waardoor het haar perfect steil wordt vanaf de
  • Aanzet tot in de punten.

 

De Steampod haarverzorgingslijn

Met de Steampod wordt ook een salonsalonservice geboden: het haar wordt zowel steil gemaakt als optimaal verzorgd. Eerst wordt het haar gewassen en verzorgd met verzorgingsproducten van L’Oréal Professionnel. Vervolgens zal het haar behandeld worden met de Steampod haarverzorgingsproducten. De Steampod maakt het haar steil en het wordt optimaal verzorgd. De behandeling duurt 30 à 45 minuten met als resultaat prachtig verzorgd haar met een spiegelende glans en natuurlijke beweging in het haar.

De Steampod voor thuisgebruik

In de L’Oréal Professionnel salons kun je de Steampod  ook kopen voor thuisgebruik. Deze heeft dezelfde ergonomische platen als de salonversie maar beschikt over een kleiner waterreservoir. Hierdoor is het lichter en gemakkelijk te gebruiken waardoor het mogelijk is ook thuis optimaal verzorgd en steil haar te hebben.

De lijn bestaat uit twee crèmes en een serum. De door stoom geactiveerde haarverzorgingsproducten van Steampod bevatten Pro-Keratine, ceramiden en kationische bestanddelen. Deze helpen de haarvezel heropbouwen en het intercellulaire cement van het haar te versterken.

De verzorgende crèmes zijn beschikbaar voor twee verschillende gevoeligheidsniveaus van het haar. Het serum in de reeks is een beschermend serum. Deze is speciaal ontworpen voor zeer beschadigd haar en beschadigde delen van het haar die extra verzorging en aandacht nodig hebben. Het serum bevat verzorgende extracten van avocado- en en abrikozenolie.

SHOP de Steampod hier online.

Lees ook